miercuri, 27 iunie 2018

27.06.2018


Adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă (Matei 17, 20).

Astăzi este despre credinţă, despre cât de mult  credem cu adevărat, despre cât de mult reuşim să ne păstrăm credinţa, şi nu vorbim aici despre religia în care ne-am născut, ci despre acea încredere adevărată pe care o avem în Divinitate, pentru că odată ce avem credinţă în Dumnezeu, de fapt avem credinţă în toată creaţia Sa, în planul pe care Îl are cu noi.

De aceea, de multe ori primim provocarea să trecem prin tot felul de greutăţi şi blocaje, pentru că acolo, în mijlocul problemelor se vede credinţa noastră adevărată, modul în care gândim, în care ştim să cerem ajutor, în care știm să ne ascultăm intuiţia, în care reuşim să renunţăm la control şi să dăm voie lucrurilor să vină.

De fapt, provocarea noastră cea mai mare este tocmai renunţarea la "Sfântul Control", cel care ne dă un fals sentiment de siguranţă, iar noi suntem dispuşi să renunţăm la toate celelalte, inclusiv evoluţia noastră, în numele acestui sentiment de siguranţă.

Aşa că, de multe ori, este nevoie să ajungem pe "fundul lacului", cum se zice, pentru a renunţa la control şi, când realizăm că nu mai putem controla nimic, atunci rostim, cu greu, celebra frază "Facă-se voia Ta, Doamne!", pe care, de altfel, o ştiam încă de la început, dar ceva din interiorul nostru nu ne lăsa să o spunem, iar dacă rostirea ei este însoţită şi de o atitudine de abandonare în faţa Universului (a nu se înţelege renunţarea la orice forma de acţiune şi statul degeaba) şi ascultarea intuiţiei, atunci situaţia noastră începe să se rezolve.

Vibraţia acestei zile ne prinde, pe fiecare dintre noi, angrenaţi în diferite activităţi şi cu diferite probleme de rezolvat şi, de aceea, vine să ne provoace să ne lăsăm deschişi în faţa ghidării Universului, pentru că aceea este credinţa adevărată, pentru că "Nu tot cel ce îmi zice: Doamne, Doamne, a zis Domnul, va intra în Împărăţia Cerurilor, ci cela ce face voia Tatălui Meu." (Matei 7, 21)

Modul în care înţelegem credinţa şi raportarea la Divinitate ne ajută astăzi să ne manifestăm curajul, să ieşim din zona "Sfântului Control" şi să ne dăm voie să evoluăm. De asemenea, ne ajută să înţelegem mult mai bine lucrurile, să vedem dincolo de realitatea imediată şi, în plus ne aduce şi multă energie vindecătoare.

Tot roşul de acolo vine să ne aducă multă energia creatoare, să dăm putere planurilor noastre, pentru că dacă am înţeles puterea credinţei şi a cuvântului, pe care albastru ni le aduce, atunci roşul, prin "focul" pe care îl aduce, ne dă forţa şi voinţa necesară să ne concretizăm planurile. Important este să ne păstrăm credinţa chiar şi atunci când ni se pare că nu se mai poate face nimic. 

Să ajungem să avem credinţă măcar cât un grăunte de muştar, pentru că, mai departe, de noi depinde cât de multă vrem să fie!

De noi depinde.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu