luni, 4 iunie 2018

4.06.2018


După fiecare zi cu mov vine și provocarea muncii, a demarării lucrurilor, a punerii în acţiune.

Meditaţia este foarte importantă pentru noi; conștientizările, la fel. Ele ne aduc răspunsuri şi fac legătura între diversele părţi de informaţie pe care le aveam. Ele ne aduc ghidare şi intuiţie şi, dacă am învăţat să ţinem cont de ele, atunci suntem pe drumul cel bun.

Însă, toate aceste lucruri rămân doar la stadiul de informaţie, de conştientizare, de idee, dacă nu reuşim să le şi aplicăm, să le punem în folosul nostru şi al celorlalţi, să le concretizăm în ceva care are şi implicaţii materiale. 

Şi o să mă întrebaţi, dar de ce nu facem acest lucru? Şi o să vă spun că răspunsul la această întrebare depinde de fiecare în parte, de modul cum ştie să se raporteze la lumea aceasta, la regulile ei. Venim cu diferite nivele de vibraţie şi, în funcţie de aceste nivele reuşim, mai mult sau mai puţin, să ne adaptăm lumii materiale, pentru că, de fapt, de fiecare dată când noi coborâm în trup, coborâm în această frecvenţă, care este joasă comparativ cu cea din care venim.

Şi, atunci, vrem sau nu vrem să ne armonizăm cu această frecvenţă, cu lumea materială. Iar tot ceea ce respingem vine peste noi, dar într-o formă dezechilibrată. Aşa că dacă respingem materialul, de fapt noi atragem forma sa dezechilibrată şi toată experienţa noastră va avea legătură cu acest aspect.

Avem nevoie să ne obiectivăm în legătură cu relaţia noastră cu lumea materială. La urma urmei, avem un trup, care este vehiculul nostru şi venim să modelăm materia, sub diferite forme. O relaţie dezechilibrată cu materialul, cu munca, cu banii, înseamnă că, de fapt, noi nu vrem să ne facem această misiune de a modela lumea materială. 

Refuzăm să folosim "instrumentele" pe care le-am primit şi nu ne asumăm astfel misiunea pe care o avem. Şi atunci ne întrebăm de ce nu putem să determinăm şi nu putem crea? pentru că nu suntem armonizaţi cu lumea materială. Cei care folosesc măsurătorile radiestezice, să-şi verifice cât sunt armonizaţi cu lumea materială.

Munca fizică, mişcarea, sportul, lucrul cu banii ne ajută foarte mult să ne armonizăm cu materialul. Fiecare dintre noi rezonează cu una sau mai multe dintre aceste activităţi care ne conectează cu lumea materială. Însă, în funcţie de cât de mult alege să se deschidă o va practica mai bine sau mai puțin bine. Aşa că dacă ajungem să lucrăm cu banii, fie la bancă, fie în contabilitate, fie la casierie, trezorerie etc. să ne întrebăm ce anume avem de învăţat de aici? La fel şi cu munca fizică sau cu sportul. 

Problema apare atunci când noi renunţăm la activitatea pe care o făceam până atunci şi care ne-ar fi ajutat să ne armonizăm cu lumea materială, şi renunţăm fără să fi învățat complet lecţia şi, după o perioadă, ne trezim că lucrurile nu mai merg în viaţa noastră, că am intrat într-un blocaj. Fie ne-am certat cu antrenorul şi am părăsit echipa, fie ni s-a părut nouă că am fost dezavantajaţi şi că nu mai are rost să rămânem acolo, fie considerăm că activitatea fizică pe care o făcea şi care ne aducea şi venituri pe măsură, nu mai este potrivită cu statutul nostru etc.

Problema apare atunci când toate aceste decizii le-am luat din orgoliu şi, dintr-o dată, am dat cu piciorul la tot ceea ce construisem până atunci.

Aşa că, în continuarea momentelor de revelaţie de ieri, am putea să avem unele şi astăzi, în special legate de partea materială a vieţii noastre, de munca pe care o facem, dar mai ales de intenţia cu care o facem. Să ne analizăm puţin şi să vedem ce decizii am luat la supărare şi care ne influențează viaţa actuală.

Să ne păstrăm pozitivitatea mentalului şi să fim atenţi când caută să se inflameze. Să aducem rugăciunea în viaţa noastră şi să ajutăm astfel mentalul să se calmeze.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu