marți, 26 iunie 2018

26.06.2018


Ceea ce facem într-o zi se repercutează automat asupra celorlalte, iar dacă într-o anumită zi ni se pare că lucrurile ne copleşesc şi că sunt prea multe este din cauză că în celelalte zile nu am făcut nimic, iar acum a venit scadenţa.

Aşa că ceea ce am început ieri se continuă astăzi. Continuăm să ne creăm limite cât mai puternice, să ne aducem înapoi energia de oriunde am lăsat-o să se împrăştie, să fim mult mai atenţi cu zonele în care o investim de azi înainte.

Este un bun moment, având în vedere că avem şi provocarea curajului, să renunţăm la toate acele proiecte pe care le-am început şi care, în prezent, sunt blocate fără a se mai întrezări vreo șansă, în viitor, pentru ele.

De asemenea, având limite puternice, reuşim să avem mai multă grijă de noi înşine, reuşim să acordăm mai mult timp şi energie lucrurilor care contează cu adevărat pentru noi şi reuşim, totodată, să dăm Sufletului nostru spaţiul necesar să se exprime, să fie mult mai creativ.

Să fim atenţi la ideile care ne vin, la inspiraţia pe care Universului ne-o aduce şi pe care o avem de valorificat. Creativitatea noastră, dacă îi dăm voie să se exprime, este una de inspiraţie Divină şi ne aduce idei noi care ne ajută în evoluţia noastră. Ea ne provoacă să avem curajul să o exprimăm, să avem curajul să ne asumăm ideile revoluţionare, dar care pot aduce mari salturi în evoluţie. Totul depinde foarte mult de cât dăm voie Sufletului nostru să se manifeste.

Primim multe informaţii astăzi pentru că avem deschidere către a învăţa lucruri noi. Cu cât suntem mai receptivi şi lăsăm informaţia să curgă pur şi simplu, cu atât vom înţelege mai multe din ceea ce ne vine.

Să folosim rugăciunea atunci când intrăm în tot felul de scenarii mentale.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu