miercuri, 11 decembrie 2019

11.12.2019

Fiecare dintre noi are ceea ce numit zile "ciudate", în care lucrurile nu se derulează aşa cum am vrea noi, în care ni se pare că nu avem niciun fel de control asupra vieţii noastre şi suntem asemenea unei frunze care pluteşte pe suprafaţa apei şi a cărei direcţie este dictată de curenţii de aer.

În astfel de zile învăţăm ce înseamnă smerenia şi să respectăm deciziile Universului, dar totodată lipsa de control ne dă şi foarte multe frustrări. 

Ceea ce putem face în astfel de zile este să scriem şi să descriem, cu cât mai multe amănunte toate stările pe care le avem, pentru că numai aşa le putem conştientiza şi putem observa în ce măsură este sunt reale sau sunt rodul propriului nostru orgoliu, care simte că pierde controlul. De asemenea, scriind, putem înţelege ce aspect ne deranjează mai mult şi putem lucra la înţelegerea sa.


Astăzi, vibraţia zilei este opt, ceea ce ne aduce mai mult curaj, iar aceste fior al curajului ne dă mai multă iniţiativă, făcându-ne să spunem, cu mai multă uşurinţă, lucruri pe care, altădată, nu îndrăzneam să o facem. Aşa că dacă avem lucruri nespuse de ceva timp sau avem idei cărora nu am avut curaj să le dăm formă, energia zilei ne aduce curajul necesar pentru a le materializa, pentru a le da formă.

De asemenea, astăzi, dacă dorim, putem să îmbunătățim relaţia cu banii, mai ales că prin scris putem să scoatem la suprafaţă toate acele aspecte care ne blochează relaţia cu ei, tot ceea ce noi considerăm ca fiind greşit la ei, fără a conştientiza însă aceste lucruri. Punem astfel, în lumină, toate blocajele interioare, mai ales cele cu care venim din alte vieţi şi de care este nevoie să ne debarasăm pentru a putea avea un flux constant al banilor în viaţa noastră, precum şi pentru a putea manifest abundenţa.

Chiar dacă nu mai este aşa de pregnantă ca ieri şi alaltăieri, provocarea pe iubirea de Sine există şi astăzi, aşa că să nu ne mirăm dacă, în ceea ce scriem despre bani, descoperim lucruri legate de iubirea de Sine, faptul că nu ne iubim suficient de mult pentru a-i accepta, din abundenţă în viaţa noastră.

Mişcarea este şi ea necesară astăzi, mai ales că ea vine să dea la o parte comoditatea în care ne-am adâncit şi care ne blochează evoluţia spirituală.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu