joi, 26 decembrie 2019

26.12.2019

Am ajuns şi la cea de a patra zi specială din an şi, pe cât de spectaculos este movul din centrul mandalei de astăzi, pe atât de spectaculoasă este energia pe care o are în spatele său. 

Astăzi suntem ca într-o gară în care vine un tren foarte special, numai că, pe de o parte este nevoie să-l recunoaştem, iar pe de altă parte este nevoie să mai avem şi curajul de a ne urca în el.

Este un tren foarte special deoarece, în funcţie de deciziile pe care le luăm astăzi, de ceea ce alegem să facem, să demarăm, de direcţia în care dorim să mergem, depinde o parte consistentă a vieţii noastre, mai ales că, din punct de vedere calendaristic peste câteva zile intrăm într-un nou deceniu, însă din punct de vedere energetic, el începe chiar de astăzi.

Aşa că astăzi este o zi foarte importantă pentru noi, o zi în care începem lucruri noi, în care venim cu ceva nou în munca noastră, în felul nostru de a fi, în viaţa noastră, deoarece tiparele de până acum pur şi simplu nu vor mai fi potrivite pentru noi, nu ne vor mai ajuta, ba din contră ne vor fi adevărate piedici.

Movul de pe centrul mandalei ne cheamă la ascultarea intuiţiei, pentru că numai aşa putem avea încredere că ceea ce Universul ne aduce este ceea ce avem nevoie. Numai prin credinţă putem depăşi toate scenariile mentale pe care ni le facem atunci când nu ştim cum o să fie lucrurile, prin credinţa că Universul are planul Său cu noi şi că nu suntem la voia întâmplării.

Ceea ce avem noi de făcut astăzi este să ne asumăm curajul de a face schimbări, de a aduce lucruri noi în viaţa noastră, de a păşi pe "cărări" noi, mai ales când intuiţia ne îndeamnă să o facem şi chiar dacă nu ştim nimic din ceea ce va fi.

Este timpul, aşa cum spuneam mai sus, să schimbăm tiparele vechi, cele de teamă, în care am stat până acum. Să fim cinstiți cu noi şi să ne obiectivăm! dacă aceste tipare sunt de mulţi ani şi nu ne-au adus nimic nou, de ce să le mai păstrăm şi de acum înainte? Doare pentru faptul că ne-am obişnuit cu temerile pe care le avem şi ne este teamă că o să avem altele noi? 

Este timpul să începem să trecem de la starea de "paralizie" pe care teama ne-o dă la cea de stimulare, de impuls, de motivaţie, iar atunci vom reuşi să facem din teamă o forţă care să ne împingă în realizarea misiunii noastre.

Suntem într-o zi de vibrație cinci, ceea ce înseamnă echilibru, iar deciziile pe care le luăm astăzi ne pot aduce echilibru, ne pot ajuta să ne găsim acea stare de pace interioară pe care, din păcate, am pierdut-o atunci când am ales să ne lăsăm copleşiţi de tot felul de temeri pe care le-am avut.

Ce putem face astăzi? Cel mai important lucru este să ne ascultăm intuiţia pentru că ea ne poate ghida spre ceea ce avem de făcut, apoi să începem chiar din acel moment. Dacă tot am vorbit de distrus tipare vechi, poate ar fi cazul să începem cu cel al comodităţii, al amânării, organizându-ne mult mai bine timpul, eliminând acele activităţi care ne consumă timp dar care nu produc mai nimic şi concentrându-ne numai pe ceea ce intuiţia ne transmite să facem. Cu această ocazie vom mai evita să mai invocăm lipsa timpului pentru lucrurile care ne aduc bucurie.

Începând de astăzi putem încep să construim o nouă versiune a noastră, numai că este nevoie să ne-o asumăm, să ne-o dorim şi, mai ales, să trecem la muncă pentru a o realiza, altfel, nu vom rămâne decât cu niște vise frumoase, dar niciodată realizate.

Să ne luăm o agendă alături de noi şi să ne notăm toate ideile care ne vin! Numai aşa le vom avem mereu în faţa noastră şi vom fi în contract cu ele.

Să ne dăm voie să avem momente de revelaţie şi de conștientizare! Să ne dăm voie să pornim pe drumuri noi! Să ne dăm voie să ne schimbăm! Să ne dăm voie să fim fericiţi! Să ne dăm voie să ne iubim mai mult! Să ne dăm voie să ...

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu