luni, 9 decembrie 2019

9.12.2019


Dacă ne uităm pe "tabloul de bord" al mandalei de astăzi putem observa că pe centrul ei avem vindecarea, fiind completată de către vibraţia zilei care este şase, adică numărul vindecătorului.

Dacă ne întrebăm cumva ce anume avem de vindecat astăzi, răspunsul îl găsim tot pe mandală.

Principala provocare de pe mandală este dată de rombul de turcoaz, care ne cheamă la trezire, la a vedea realitatea aşa cum este ea, nu aşa cum o vrem noi să fie. Cea de a doua provocare este dată de cele două linii oblice de verde, care au legătură cu natura, dar mai ales cu iubirea în general şi cu cea de Sine, în special. Iar toată această configuraţie se întâmplă într-o zi cu provocare pe nouă, care ne face să ne îndoim de intuiţia noastră şi de mesajele pe care Universul ni le transmite. 

Astăzi, avem mari şanse să ne reîntâlnim cu situaţiile în care am cedat puterea personală, făcând voia altora, deşi, în interiorul nostru nu eram convinşi, în schimb ne-am indus idee că aşa este mai bine, că altora o să le fie mai bine şi alte asemenea bla bla-uri, pe care, cinstiţi să fim, nici noi nu le credeam, dar erau o minciună frumoasă.

Iar dacă astăzi se întorc acele situaţii, este tocmai ca să evităm să mai facem ca atunci. Ele sunt testul nostru pe care îl dăm la anumite perioade şi prin care Universul doreşte să vadă cât de bine ne-am învăţat lecţia pe un anumit domeniu. Numai că aceste teste nu sunt niciodată la fel şi numai căpătând experienţă ne putem da seama de ele şi de lecţiile pe care ni le aduc.

Aşă că astăzi este despre noi, despre ceea ce dorim cu adevărat să facem şi care ne aduce bucurie, despre a pune aceste dorinţe pe prim plan, pentru că dacă dorim să trăim o viaţă fericită şi să facem mereu lucrurile care ne plac (nu numai în week-end sau o oră, seara), atunci este nevoie să învăţăm să fim fericiţi, dar mai ales să învăţăm să ne luăm singuri fericirea pentru că altfel nu ne-o va da nimeni.

De fapt, astăzi ne putem vindeca starea de nefericire şi putem începe un nou capitol al vieţii nostre, raportându-ne, cât mai mult la fericire. Este timpul să învăţăm să ne concentrăm pe ceea ce ne face plăcere, iar dacă această atitudine devine o permanenţă, atunci nu o să mai avem timp să facem lucrurile care nu ne plac. Atâta timp cât zâmbim, nu o să avem când să fim trişti. Numai una din cele două stări poate fi exprimată la un moment-dat.

Mandala de astăzi poate părea una ca oricare alta, dar poate fi începutul unei noi experienţe, cea în care iubirea de Sine primează şi tot ceea ce facem se face prin prisma ei. Este greu de făcut aceste lucru? Depinde cât de motivaţi suntem.

Decizia, ca întotdeauna, este numai la noi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu