miercuri, 25 decembrie 2019

25.12.2019


"So, this is Christmas!" începea o cunoscută melodie. Am ajuns şi în ziua Crăciunului, iar anul acesta semnificaţia acestei zile este una mai puternică, fiind amplificată de faptul că se găseşte într-o perioadă specială.

Aşa că, astăzi, de Crăciun, Universul ne aduce darul creaţiei, pentru că lumea, pentru a putea evolua, are nevoie de cât mai mulţi creatori. 

Este unul din darurile cele mai puternice deoarece, prin el, ne manifestăm propria personalitate, modelăm materia, dar şi energia, în moduri numai de noi ştiute. 

Necesitatea manifestării acestui dar este cu atât mai mare cu cât trăim într-o perioadă în care am început să luăm de-a gata, dintr-o comoditate dusă la extrem, tot ceea ce alţii creează, fără a căuta să îmbunătăţim, fără a căuta să ne adăugăm propria noastră amprentă, fugind astfel de manifestarea propriei noastre creativităţi şi, astfel, avem, din ce în ce mai des, sentimentul că nu ne găsim locul, că nu ne manifestăm pe noi, un sentiment general de plictiseală şi inutilitate. 

Aceste sentiment de plictiseală care, cu timpul se poate transforma în blazare, apare tocmai din faptul că nu ne mişcăm să facem ceva, să ne exprimăm într-un anume fel, cu toate că, Slavă Domnului, mijloace avem mai mult ca în alte perioade. Dar poate tocmai abundenţa de mijloace şi faptul că nu mai este nevoie să luptăm pentru a le dobândi, ne-a adus aici, în această stare. 

Poate este timpul ca, pur și simplu, să luăm ceea ce ni s-a dat şi să folosim, fără a mai căuta zeci de motive să nu facem nimic, fără a mai cauta oameni care să ne pună piedici, atunci când noi nu mai reuşim să ne mai împiedicăm singuri.

Avem provocarea lui şapte astăzi, ceea ce ne aduce provocări în ceea ce priveşte limitele noastre, aura noastră, aşa că dacă vrem să ne manifestăm creativitatea este nevoie să o refacem, să o avem întreagă deoarece numai aşa putem fi noi înşine, numai aşa putem fi, pe deplin, creatori.

Vibraţia zilei este patru, ceea ce ne deschide către înţelepciune, ajutându-ne să înţelegem mai bine lucrurile, aducându-ne o nouă perspectivă asupra vieţii şi modului în care se desfăşoară jocul ei. 

Am primit un dar mare astăzi. Să avem curajul să-l deschidem şi să dăm, mai departe şi celorlalţi din roadele sale!

Crăciun binecuvântat, să avem!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu