joi, 12 decembrie 2019

12.12.2019


Nu întâmplător ziua de astăzi ne întâmpină cu mov pe centrul mandalei. Este ultimul mov înainte de Ziua specială din Decembrie şi antepenultimul din an.

Dacă astronomic am avut un moment de lună plină astăzi, din punct de vedere al mandalei, movul de astăzi vine într-o zi cu provocare pe trei, într-o lună cu provocare pe trei, dar într-o zi cu vibraţie pe nouă, ceea ce ne cheamă la a ne deschide şi mai mult către mesajele Universului, a ne da voie să privim lucrurile dincolo de aparenţe, a ne conecta şi mai mult cu lumea spirituală şi a ne da voie să primim, de acolo, mesajele care ne sunt adresate.

Pe de altă parte, dacă ne uităm pe mandală vedem că roşul este cel care blochează manifestarea movului, iar astăzi suntem chemaţi să vedem ce am învăţat, pe parcursul acestui an, din provocarea pe care am avut-o în privinţa roşului, în privinţa sexualităţii.

Cu toate că public, în spaţiul public, interpretări de mandale de peste trei ani şi jumătate, timp în care am căutata să prezint lucrurile aşa cum sunt, mai ales în ceea ce priveşte sexualitatea, observ, în special în rândul persoanelor din jurul meu, o mare reticenţă în ceea ce priveşte discutarea acestui subiect, ca şi cum ar fi ceva despre care este bine să nu vorbim deloc.

Ne place sau nu, sexualitatea există şi o vedem în primul rând prin prisma aspectului nostru fizic, prin prisma organelor genitale. Din păcate unii rămân doar acolo şi nu caută să cunoască şi partea sa energetică, modul în care poate fi folosită pentru evoluţia spirituală. 

Colac peste pupăză, venim din vieţile anterioare cu tot felul de blocaje şi tipare cărora le dăm ascultare şi, în loc să căutăm să cunoaştem mai mult, să citim, să învăţăm, să mergem la cursuri, adoptăm tactica struţului şi considerăm că este un domeniu prea ruşinos şi prea "demonic". Şi, păstrând această atitudine, de la an la an, toate aceste energii se acumulează şi, la un moment-dat, explodează, fie în boli genitale, fie în comportamente sexuale deviante.

Sexualitatea este ruşinoasă tocmai pentru că prin faptul că o ţinem ascunsă (a nu se înţelege că promovez acum umblatul dezbrăcat pe stradă), că refuzăm să o cunoaştem, influenţaţi de diferite dogme şi tipare cărora ne supunem. Şi este "demonică" pentru acumularea acestei energii în cantităţi mari, corelată cu negarea, sau practicarea de perversiuni sexuale, nu fac decât să atragă entităţi de vibraţie joasă care caută să se hrănească cu această energie şi care ne împing cât mai des la astfel de comportamente tocmai pentru a avea ele cu se hrăni.

De ce este nevoie să înţelegem energia sexuală? În primul rând pentru propria evoluţie. Atâta timp cât avem o reticenţă în privinţa ei, înseamnă că acolo este ceva nerezolvat, iar orice lucru care rămâne nerezolvat, adică neînţeles, ne va trage din nou într-o altă întrupare, pentru a-l putea experimenta şi înţelege complet. 

În al doilea rând, este vorba despre igienă, şi nu mă refer aici la cea fizică, ci la cea spirituală. Dacă la ora actuală sexualitatea este înţeleasă greşit de mulţi oameni de pe planeta aceasta este şi din cauza noastră, pentru că, în vieţile în care am greşit faţă de sexualitate, fie renegând-o, fie folosind-o excesiv şi nefiresc, nu am făcut altceva decât să "poluăm" mentalul colectiv, acest câmp energetic al planetei în care se strâng toate gândurile noastre, cu toate trăirile noastre, contribuind astfel la o acest egregor care îi determină pe mulţi să fugă de cunoaşterea şi stăpânirea energiei sexuale. 

Şi, dacă tot am făcut "murdărie", este timpul să facem şi curăţenie, aşa că fiecare, după cum poate şi ştie, prin vizualizare, Reiki, rugăciune sau  altă tehnică pe care o cunoaşte, să caute să elimine toate formele-gând negative pe care le-a emis, în viaţa aceasta sau în celelalte, cu privire la energia sexuală şi la sexualitate în general. Pe lângă faptul că ne vom face nouă un mare bine, vom reuşi să diminuăm puterea acestui egregor.

Măcar atât putem să facem şi noi pe finalul unui an care a avut ca provocare, la nivelul fiecărei persoane, tocmai realizarea conexiunii sexualităţii şi spiritualității, mai bine zis dizolvarea blocajelor de pe sexualitate, pentru a putea avea acces mai bine la frecvențele superioare.

Spuneam că avem provocarea lui trei astăzi, care se corelează cu provocarea lui trei din lună, deci avem o dublă provocare pe mintea pozitivă, care atunci când nu reuşeşte să rămână aşa, coboară în mintea negativă, iar mintea negativă când este temătoare nu face decât să se folosească de sexualitate pentru a-şi lua energia, numai că se mulţumeşte cu fărâma de energie pe care o obţine, cu momentele scurte de fericire, fără a căuta să studieze mai mult energia sexuală şi să descopere adevărata ei putere.

Să ne deschidem mai mult în faţa energiei sexuale, a informaţiilor legate de ea şi să renunţăm la toate schemele de gândire şi tiparele în care am stat până acum şi care nu ne-au ajutat să evoluăm.

Şi, dacă din această deschidere, descoperim sau ni se revelează lucruri interesante astăzi, poate ar fi bine să le transmitem şi celorlalţi, mai ales că avem provocare pe comunicarea indirectă astăzi, dar şi pe adevăr.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu