vineri, 20 decembrie 2019

20.12.2019

Suntem la începutul celei de a patra perioade speciale din an şi nu puteam începe mai bine această perioadă decât cu energia iubirii care vine ca o mână salvatoare în această perioadă ... sau nu.

În continuarea a ceea ce am spus ieri, energia iubirii vine într-un mod ferm să ne întrebe ce vrem să facem cu viaţa noastră? Dacă până acum am crezut că această energie este una blândă şi moale, ar fi cazul să ne reconsiderăm poziţia, deoarece, pe cât de blândă şi moale poate fi, pe atât de dură ni se poate părea, mai ales atunci când o ignorăm, când refuzăm săp avem de-a face cu ea, când evităm să re raportăm la ea şi la beneficiile sale.

De ce este dură? În realitate ea nu este dură, cu dură o percepem noi, prin prisma faptului că ea vine să ne ridice de acolo de jos, de unde ne-am învăţat să stăm şi de unde ne facem tot felul de vise de schimbare, vise pe care, din păcate, nu începem să le materializăm niciodată sau, dacă cumva ne hotărâm să începem, le abandonăm repede, îmbiaţi de energia obişnuinţelor şi tiparelor care ne conduc viaţa. 

Şi, îmbiaţi de această energie a dulcei obişnuinţe, este normal ca orice energie benefică ce vine să ne scoată din aceste obişnuinţe, să o percepem ca pe o ameninţare şi să fugim de ea, să ni se pară ceva dur, mai ales că ea vine să ne răscolească acel stil de viaţă cu care ne-am obişnuit şi pe care nu îl dorim schimbat.

Energia iubirii de astăzi este acel profesor enervant prin faptul că are dreptate (dacă ne uităm pe mandală vom observa că ea este însoţită, pe nivelul doi, de turcoaz, care ne expune la adevăr), prin faptul că ne face să ne punem întrebări despre noi şi despre viaţa noastră, mai ales dacă noi doream ca acest subiect să rămână închis tocmai pentru a nu ne strica falsa linişte cu care ne-am înconjurat.

Astăzi, această energie ne aduce, în prim-plan, din nou, pentru a nu ştiu câta oară, "enervanta" temă a independenţei noastre, a autocontrolului, a ieşirii de sub ceilalţi şi a urmării propriului nostru drum, mai ales că astăzi suntem într-o a cărei provocare este doi, care ne predispune către cedarea energiei şi puterii personale către alte persoane pe care le considerăm, din diferite motive, superioare nouă (părinţi, şefi, soţ, soţie, copii etc.), iar din acest motiv noi ne punem această putere personală la picioarele lor, cu toate că, în multe cazuri, nu ni s-a cerut acest lucru.

Avem nevoie să ieşim din acest tipar, iar astăzi, dacă dorim, avem şi forţa necesară să o facem, mai ales că avem vibraţia zilei pe opt, ceea ce ne aduce mult curaj, forţă şi iniţiativă, cu condiţia să ne iubim suficient de mult pentru a putea face acest lucru. Altfel, toate lucrurile vor rămâne la fel.

Şi, pentru că suntem în energia iubirii în general, ceea ce activează iubirea de Sine, este un bun moment să facem ceva pentru noi astăzi, ceva pe care vroiam să-l facem de mult sau pe care doream să-l cumpărăm de mult, ceva ce ne bucură Sufletul şi care ne aduce mai multă bucurie. Cum spuneam şi ieri, să începem noi să ne dăm singuri aceste lucruri şi, la un moment-dat, vom începe să le primim şi din exterior.

Tu ce ai făcut pentru tine astăzi?



P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu