luni, 2 decembrie 2019

2.12.2019

Apropo de ceea ce spuneam ieri, referitor la mintea noastră şi la faptul că este nevoie să fim atenţi cu ea, să ne obiectivăm în privinţa gândurilor noastre şi să căutăm să nu dăm curs celor negative.

Astăzi, mentalul este pe centrul mandalei şi vine şi într-o zi cu provocare pe doi, iar scopul acestei provocări este tocmai acela de a scoate la suprafaţă tiparele noastre negative de la nivelul mentalului, tipare care ne ţin pe o frecvenţă joasă şi care nu ne dau voie să ne ridicăm, dacă noi nu schimbăm ceva la ele.

De asemenea, provocarea lui doi ne este dată să vedem dacă ne mai menţinem vechile metehne în ceea ce priveşte modul în care ne băgăm sub alţii, cedându-le puterea, renunţând la visurile noastre tocmai pentru a adera la visurile altora, numai pentru că par mai strălucitoare. În realitate însă, de foarte multe ori, era doar o proiecţie bine făcută pentru a ne atrage să lucrăm acolo, deoarece acea persoană nu putea să facă mai mult şi avea nevoie de energia şi dăruirea noastră. 

Şi aşa intrăm în poveştile altora şi ne identificăm cu ele, numai că această identificare o facem la nivelul mentalului, acolo unde ne formăm diferite realităţi, fără a lua în calcul şi ceea ce Sufletul nostru doreşte, pentru că dacă El avea visurile Sale în conformitate cu misiunea pe care noi o aveam în viaţa aceasta.

Suntem într-o zi de creativitate, aşa că să căutăm să o folosim la realizarea visurilor noastre, să căutăm să dăm, la o parte, praful de pe ele şi să începem să le materializăm.

Suntem într-o zi de vibraţie opt, ceea ce ne aduce mult curaj, iar aceste curaj este nevoie să-l manifestăm în privinţa visurilor noastre, cu care să ne reconectăm şi la care să începem să lucrăm, dar în primul rând avem nevoie de curaj pentru a recunoaşte că nu suntem în povestea noastră şi jucăm în altă "piesă" şi este momentul să ieşim de acolo.

Universul susţine creaţia astăzi şi ne ghidează paşii, aşa că să dăm voie creativităţii să se manifeste, să avem curajul să o lăsăm să se exprime. De asemenea, să ne conectăm cu Sufletul nostru pentru că de acolo ne luăm energia creativităţii şi să dăm voie acelei energii a bucuriei să prindă formă.

Numai în acest fel putem avea o relaţie echilibrată cu mentalul nostru, deoarece reuşim să-i dăm direcţie şi să-l ţinem la locul său în evoluţia noastră, fără a-i da prea multă sau prea puţină putere. Atâta timp cât păstrăm mentalul în echilibru, viaţa noastră va fi în echilibru.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu