luni, 30 decembrie 2019

30.12.2019


Mai este puţin până la încheierea acestui an, iar ziua de astăzi, prin energia pe care o aduce, ne ajută să ne punem în ordine ideile, să ne depănăm amintirile legate de acest an, să facem bilanţul reuşitelor, dar şi al nereuşitelor.

Este nevoie să facem acest lucru? Nu neapărat, dar ne poate ajuta ajuta mult această confesiune, în scris, să facem pace cu anul care tocmai se încheie, cu bune, dar şi cu rele. 

Ne poate ajuta să ne înţelegem mai bine reacţiile în anumite momente, chiar dacă au fost disproporţionate, dar mai ales ne poate ajuta să ne iertăm, pentru ca, în final, să păşim în noul an fără sentimente de vină şi de neîmplinire.

De fapt, aici este toată cheia, să facem pace cu anul care tocmai se încheie, să ne iertăm pentru "nereuşite", pentru lipsa de curaj, pentru necunoaştere. Să înţelegem că atât am putut în acel moment sau poate că nu a fost momentul potrivit şi atunci Universul, în iubirea pe care ne-o poartă, ne-a ferit de lucruri mai grave şi, cu siguranţă, ne va da o nouă şansă, dar în alte condiţii mult mai favorabile nouă.

Ziua de astăzi ne cheamă, totodată şi la adevăr, pentru că numai aşa putem merge înainte, numai aşa suntem în deplin acord cu Universul şi energia Sa, cu Legile sale. Cel mai important este să fim cinstiţi cu noi înşine, să nu ne mai minţim şi astfel vom fi mult mai împăcaţi cu noi, iar viaţa noastră se va schimba radical.

Suntem într-o zi de vibraţie nouă, ceea ce ne aduce multă intuiţie, dar şi informaţii pe care Universul ni le trimite, informaţii care să ne ajute să evoluăm, să mergem mai departe pe drumul nostru. Dacă ne dăm voie să medităm, vom găsi şi răspunsuri la multe dintre întrebările pe care le avem în legătură cu ceea ce am făcut sau nu am făcut anul acesta, iar acest lucru ne va aduce multă linişte.

Provocarea zilei este pe mintea pozitivă, ceea ce ne poate da bătăi de cap în ceea ce priveşte menţinerea gândurilor pozitive şi a optimismului, dar oricât de grea ni s-ar părea o situaţie la un moment-dat, să o lăsăm să se decanteze şi vom vedea, cu alţi ochi, această situaţie. Să nu uităm că şi apa, oricât de tulbure este la un moment-dat, dacă o lăsăm să se liniştească se va curăţa.

De fapt, despre linişte este vorba pe acest sfârşit de an, despre cum o obţinem şi o păstrăm. 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu