joi, 19 decembrie 2019

19.12.2019

"Anul îşi ninge ultima filă ..." îşi începea Adrian Păunesc una din poeziile sale, devenită celebră.

Da, mai avem vreo zece zile până când încheiem acest an, însă astăzi am încheiat "normalitatea" acestui an, deoarece de mâine încolo începe "focul de artificii" pe care acest an ni-l oferă, dar mai ales acest deceniu care tocmai se încheie.

Fie că am învăţat să avem grijă de limitele noastre, sau suntem doar la început, este foarte important să avem grijă de ele, să ne creăm un nou obicei, respectiv acela de a avea grijă de noi şi de planurile noastre, pentru că altfel vom uita uşor de ele, vom uita de visurile pe care le-am ţesut, cu ochii închişi sau deschişi. Este foarte important să avem grijă de visurile noastre, să le "udăm" constant cu energie, cu optimism, dar mai ales să le materializăm, deoarece din rezultatele lor ne "hrănim" atât noi, dar îi "hrănim" şi pe alţii, contaminându-i astfel să se ocupe şi ei de propriile visuri.

Mâine vine cu mult curaj, numai că acest curaj nu se poate manifesta pe un teren nisipos, ci are nevoie de o bază solidă, are nevoie de o energie puternică, iar noi, prin consolidarea aurei noastre, a limitelor noastre, prin munca pe care o investim CONSTANT în visurile noastre nu facem altceva decât să creăm această bază solidă.

Dacă este ceva ce avem de făcut în aceste ultime zile acestui an şi deceniu, acel lucru este IUBIREA DE SINE, stima pe care noi singuri este nevoie să ne-o dăm dacă vrem să o avem şi de la ceilalţi. Universul este alături de noi şi ne aşteaptă să facem primul pas, aşteaptă să ne asumăm acest lucru, aşteaptă să începem să fim FERICIŢI, să ne luăm singuri această fericire, şi atunci ea se va revărsa prin toţi ceilalţi din jurul nostru.

Se aproprie Crăciunul. Să nu aşteptăm de la ceilalţi cadourile pe care nu ni le dăm singuri. Să facem un prim pas şi să ni le dăm singuri şi vom vedea cât de "copleşiţi" vom fi de cadouri, care culmea, vor fi exact pe placul nostru.

Să începem să avem grijă de noi! De noi depinde ...

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu