sâmbătă, 7 decembrie 2019

7.12.2019


Chiar dacă avem provocarea lui şapte astăzi, vibraţia zilei este patru, aşa că movul de pe centrul mandalei ne stimulează foarte mult înţelepciunea, amplificând-o la cei care au început să o aibă sau ajutându-i pe ceilalţi să şi-o găsească, pentru că, dacă am observat, înţelepciunea nu este ceva ce mergem şi cumpărăm de undeva şi gata, am devenit înţelepţi. 

Înțelepciunea este o stare pe care o obţinem, mai repede sau mai greu, în funcţie de tiparele în care am trăit, dar mai ales în funcţie de cât de hotărâţi suntem noi să ieşim din ele. Şi, pe măsură ce începem să ne extragem din acele tipare şi să nu ne mai lăsăm dominaţi de ele, începem să vedem lucrurile în alt fel, din altă perspectivă şi atunci începem să fim, tot mai mult, pe frecvenţa Universului, înţelegându-i, mult mai bine, planul pe care îl are cu noi. Totodată, începem să înţelegem rolul celorlalţi în acest plan, dar şi în relaţia cu noi şi, dintr-o dată, nu mai privim răul ca pe ceva de speriat, ci ca ceva ce-şi joacă rolul într-o piesă din care noi avem de câştigat evoluţia Spiritului, înţelepţirea Sa.

Ce avem de învăţat din configuraţia zilei de astăzi? Din nou, pentru a nu ştiu câta oară, învăţăm despre limitele noastre, cele pe care este necesar să ni le creăm tocmai pentru a putea să nu ne limităm acţiunile. 

Să ne gândim puţim! Limitele noastre sunt aura noastră, învelişul nostru energetic, iar când ea nu există sau nu este completă, atunci nu ne mai simţim protejaţi, ba chiar ne simţim descoperiţi, iar aceste emoţii pe care le simţim, şi care nu sunt deloc prea plăcute, nu fac altceva decât să ne închidă în noi tipare de frică prin care ne limităm şi mai mult modul în care acţionăm. 

În primul rând, atâta timp cât nu avem aura sau nu o simţim că ne protejează, vom căuta să creăm alta fizică şi aşa începem să luăm în greutate, punând în jurul corpului nostru un strate consistent de grăsime pe care îl percepem ca pe propriul zid de apărare. De asemenea, începem să interacţionăm din ce în ce mai puţin cu ceilalţi, pentru că le simţim câmpurile energetice ca o agresiune la adresa noastră sau, dacă suntem nevoiţi să o facem, prin prisma job-ului, atunci nu reuşim să ne menţinem propriile idei şi decizii şi cedăm repede în faţa celorlalți, chiar dacă ideile noastre erau mult mai bune.

Pentru că nu ne comunicăm ideile, ne blocăm comunicarea şi astfel începem să blocăm, din ce în ce mai mult, tiroida.

Toate acestea nu sunt scenarii apocaliptice, sunt pur şi simplu tipuri de comportamente pe care nici nu le conştientizăm şi care, toate, ca şi multe altele, pornesc din lipsa limitelor noastre, a unei aure puternice.

Ce avem de făcut? Am spus-o şi o mai repet: vizualizare, Reiki, rugăciune şi orice altă tehnică energetică pe care o cunoaştem. Fiecare cu ce ştie sau lucrează mai bine. Putem să vizualizăm cât mai des cum lumina de la Dumnezeu vine şi ne înconjoară întărind aura noastră. Sau putem să trimitem lumină prin Reiki sau putem să direcţionăm rugăciunile noastre către refacerea aurei sau ...

Avem de înţeles că nimeni nu va face aceste lucru în locul nostru pentru că fiecare dintre noi are de învăţat să se iubească pe sine însuşi şi să-şi manifeste rolul pentru care a venit în această viaţă.

Universul ne-a dat o multitudine de instrumente şi acces la cunoaştere, dar nu va face niciodată în locul nostru ceva ce noi nu dorim. Pur şi simplu ne iubeşte prea mult pentru a ne încălca Liberul arbitru.

Întrebare este: noi cât ne iubim?

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu