sâmbătă, 14 decembrie 2019

14.12.2019


Pentru că suntem în luna Decembrie şi, aşa cum spuneam şi la începutul lunii, provocarea noastră pe parcursul acestei luni este mintea pozitivă şi bucuria, Universul ne-a pregătit, pe parcursul aceste luni, o multitudine de teste care au ca scop să vedem cât de mult ne raportăm la ele sau cât de uşor trecem pe lângă ele, concentraţi fiind pe mintea noastră negativă şi pe toate tiparele sale. 

Ieşirea din mintea negativă, ca de altfel din partea negativă a vieţii noastre este, în final, o chestiune de opţiune, dar este, în primul rând, o chestiune de stimă şi iubire de Sine.

Tiparul de pe centrul mandalei de astăzi ne cheamă la joacă, la dans, la mişcare, la veselie, bucurie, la schimbarea tiparelor de "depresivi" (apropo, am văzut că a ajuns o modă să fim trişti şi depresivi, având grijă să ambalam totul sub un ambalaj frumos căruia i-am zis "seriozitate"). 

Bucuria interioară este sau nu este. Asemenea bull-shit-uri nu merg în relaţia cu Universul. Pot la fel de bine să fac glume tot timpul şi să fiu o persoană bucuroasă şi tot să-şi fac misiunea. Nu trebuie să stau cu faţa încruntată şi permanent serios, având o faţă de pe care a "secat" de mult orice urmă de zâmbet. De fapt, ceea ce nu realizăm este că faţa noastră ne "trădează", întotdeauna, comportamentul interior, aşa că treaba cu "eu sunt serios, dar de fapt mă bucur în sinea mea", nu prea ţine.

Ce înseamnă bucuria? Pot fi date o multitudine de definiţii mai mult sau mai puţin academice, dar un lucru este sigur: ea este diferită pentru fiecare dintre noi în parte. Ceea ce este comun la noi toţi este că, indiferent de modalitatea de manifestare, bucuria înseamnă că, de fapt, Sufletul nostru este deschis şi îşi arată strălucirea, asemenea păunului care simte să-şi deschidă întregul penaj şi să ne bucure cu aspectul său. 

Da, bucuria stă în lucruri mărunte, dar este nevoie de timp să le găsim şi să le folosim, să nu mai amânăm, la nesfârşit acest sentiment din care Sufletul nostru se încarcă şi care ne dă o stare de bine şi care schimbă întreaga chimie internă a organismului nostru.

Vrem să cântăm, să o facem, să pictăm, se rezolvă repede, să ascultăm muzică, nimic mai simplu etc. Ideea este să căutăm să ne facem acele mici bucurii care atrag, după sine, altele mai mari şi să căutăm, indiferent de evenimentele din viaţa noastră, să menţinem acea stare de bucurie. Da, bucuria este un tipar şi se învaţă, de aceea avem de lucrat cât mai mult la el, iar atunci când vrem să amânăm bucuria, să ne gândim de două ori înainte de a o face.

Sa ne bucurăm, zic! Dacă vrem ... Acesta este testul nostru astăzi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu