marți, 31 decembrie 2019

31.12.2019


Suntem în ultima zi a anului, un an care nu se putea încheia mai bine. Movul de pe centrul mandalei este vedeta acestei zile, venind astăzi să ne aducă speranţă şi încredere pentru anul care vine, pentru deceniul care vine, pentru următoarea serie de provocări pe care o vom întâlni.

Este modul în care Dumnezeu îşi face simţită prezenţa, aducându-ne aminte de existenţa Sa, de faptul că este mereu alături de noi şi, dacă la un moment-dat ni se pare că suntem singuri, este pentru că nu L-am chemat să ne fie alături, nu L-am implicat în planurile noastre.

De fapt, mesajul acestei zile este legat tocmai de reamintirea prezenţei lui Dumnezeu, de invocarea Sa tot mai des. Chiar şi atunci când toate ne merg foarte bine, o mulţumire ne reconectează cu El, cu energia Sa, cu Planul Său.

Cu cât rămânem cât mai conectaţi cu El, cu atât planurile noastre vor fi în armonie cu Voia Lui, primind corecţiile necesare şi evitând astfel să bâjbâim pe "întuneric".

Ziua de astăzi ne aduce foarte mult curaj, numai că este şi nevoie să-l manifestăm, să ne folosim de forţa pe care ne-o dă să luăm decizii îndrăzneţe, iar dacă aceste decizii au legătură şi cu partea spirituală a vieţii noastre, cu evoluţia noastră, atunci înseamnă că ne-am ascultat bine intuiţia.

Avem nevoie de decizii în viaţa noastră, pentru că de indecizii este plin Pământul. Să nu uităm că indeciziile omoară mai multe visuri decât o fac eşecurile, eşecuri care, în final se dovedesc a fi nişte lecţii foarte importante pentru noi, de obicei schimbătoare de perspectivă. De aceea este important să luăm decizii, să demarăm, pentru că dacă nu avem un succes, obţinem o lecţie care, ulterior se poate dovedi un succes mai mare.

Şi, chiar dacă astăzi avem provocare pe mintea neutră, pe înţelepciune, să căutăm să ne păstrăm înţelepciunea, ascultând mai mult de intuiţia noastră!


În încheierea acestei mandale vă doresc ca, în anul care vine, să aveţi cât mai multe inuiţii transformatoare, să vă găsiţi curajul de a lua decizii, de a vorbi mai des cu Dumnezeu, dar mai ales curajul de a fi voi înşivă!

Cât mai multe visuri împlinite să avem în anul care vine!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu