duminică, 19 ianuarie 2020

19.01.2020


Dacă măcar o dată am reuşi să ieşim din tiparele noastre de zi cu zi şi ne-am da voie să abordăm lucrurile şi în alt fel, am planta, de fapt, seminţele schimbărilor din viaţa noastră.

Am recomandat şi recomand, în continuare, scrisul ca şi practică terapeutică şi, cu toate acestea, sunt puţine persoane care au şi folosit-o efectiv.

Din păcate, nu vor să iasă din tiparul situaţiei în care sunt, de teamă că altceva neprevăzut ar putea să apară, ceva ce nu pot controla, chiar dacă acel ceva s-ar putea dovedi chiar benefic. Caută răspunsuri în multe locuri, se bucură când află că au, la dispoziţie, şi alte metode de a-şi rezolva situaţia în care sunt, numai că atunci când este momentul să treacă efectiv la treabă fac orice este posibil să amâne momentul începerii sau, dacă au început, caută şi găsesc rapid noi mijloace de distragere prin care "uită" să facă acel lucru sau care să le umple timpul doar-doar ajung la clasica sintagmă "nu am timp!".

Dacă viaţa noastră ar depinde de folosirea scrisului ca metodă terapeutică, atunci toată lumea ar scrie, toţi s-ar strădui să facă din scris un instrument cât mai puternic de evoluţie. Numai că viaţa noastră chiar depinde de scris, numai că noi vedem acest lucru într-un alt fel. 

Când spunem că viaţa noastră depinde de ceva, ne aşteptăm ca, dacă nu facem acel lucru, într-un interval scurt de timp, să plecăm din această existenţă, fără a privi însă lucrurile şi din celălalt punct de vedere, respectiv al vieţii trăite în bucurie, împlinire, al vieţii trăite cu un sens, cu împăcare faţă de noi înşine.

Scrisul folosit în mod terapeutic nu ne va rezolva problemele peste noapte, dar ne va ajuta să le conştientizăm, pentru că odată aduse la suprafaţă este ca şi cum am privi un obiect în lumină, putând astfel să-i observăm toate faţetele, toate calităţile, dar şi defectele. Când scriem despre lucrurile care ne supără, pe care le simţim că ne blochează, încetăm să ne mai temem de ele şi atunci le putem aborda în alt fel.

Când conştientizăm problemele, de fapt, ne ridicăm deasupra lor şi, în acel moment reuşim să vedem şi rezolvarea lor, pentru că o problemă conţine în ea şi modul de rezolvare.

Scrisul terapeutic este asemenea unei spovedanii pe care o facem faţă de noi înşine, dar şi faţă de Univers, iar acest lucru ne va da mai mult curaj în rezolvarea acelei situaţii şi ne va lua astfel "o piatră de pe inimă", ajutându-ne să ne repoziţionăm în legătură cu acea situaţie pentru că, în acel moment, alegem să ne iubim mai mult şi să ne dăm mai multă încrede, reuşind astfel să ne ridicăm vibraţia şi să trecem pe alte linii temporale, de fapt, pe acele linii unde viaţa noastră este aşa cum ne-am dorit noi să fie.

Suntem într-o zi cu provocare pe curaj, iar scrisul terapeutic ne poate ajuta să dobândim acel curaj de care avem nevoie. Suntem, de asemenea, într-o zi cu vibraţie pe şase, care ne aduce comunicare cu Universul, dar şi vindecare, iar prin scris le putem face pe toate acestea. Nu în ultimul rând, suntem într.o zi cu provocare pe iubirea şi stima de Sine, iar prin scris le putem întări pentru că dăm la o parte tot ceea ce ne ţinea Sufletul blocat, iar viţa noastră se va schimba în bine.

Să nu uităm un lucru, şi anume că scrisul educă mintea foarte bine şi o face să lucreze pe alte frecvenţe, mai mult înalte, aşa că dacă vrem o minte care să ne ajute în evoluţia noastră, atunci să avem grijă să o elevăm, iar investiţia în ea se va vedea în perioada următoare. 

Să scriem, zic! Avem numai de câştigat din acest lucru!  

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu