luni, 27 ianuarie 2020

27.01.2020


Ne-am întrebat, vreodată, de unde ne vin dependenţele? Ce anume se ascunde în spatele lor? Am avut, vreodată, curajul să le analizăm? Le-am avut încă de la naştere sau le-am căpătat pe parcurs? Le-am considerat vreodată ceva negativ pentru noi sau pur şi simplu le-am luat, ca atare, ca ceva normal în viaţa noastră? Am avut, vreodată, remuşcări în ceea ce priveşte manifestarea lor sau ne-am bucurat de ele şi de efectele lor asupra noastră?

O dependenţă este ceva ce manifestăm, cu o anumită regularitate, pentru că acea manifestare ne aduce o stare de bine, de curaj, de împlinire, o stare pe care altfel nu o putem dobândi sau cel puţin aşa credem noi. Ne simţim bine când facem acel lucru şi, în funcţie de stadiul în care am ajuns sau nu să conştientizăm acea dependenţă, avem sau nu remuşcări, avem sau nu îndoieli legate de beneficitatea acelei dependenţe pentru noi.

Se spune despre dependențe că sunt o slăbiciune a noastră, de aceea este foarte important să ne analizăm şi să vedem ce anume ne împinge către acea dependenţă şi ce anume ne poate ajuta să trecem peste ea. Cu cât este manifestată mai mult, cu atât ea devine un tipar din ce în ce mai înrădăcinat în structurile noastre, aşa că ne-am hotărât să scăpăm de ea este nevoie să schimbăm şi obiceiul care ne face să apelăm la acea dependenţă.

Ea ne creează un ţarc în care ne simţim foarte bine, în care totul este ideal, dar cumva rupt de realitate, de aceea şi provocarea pe care astăzi o avem pe a vedea adevărul, de a vedea realitatea aşa cum este, nu prin prisma filtrelor pe care dependențele ni le creează.

Să nu uităm şi alt lucru şi anume că o dependenţă este dată şi de către o entitate negativă care stă în câmpurile noastre şi care caută să se hrănească cu energia pe care dependenţa ne-o dă şi astfel ne împinge cât mai des către manifestarea acelei dependenţe tocmai pentru a beneficia cât mai mult de energia noastră. De aceea, atunci când vrem să scăpăm de o dependenţă, este nevoie să vedem ce anume avem de făcut pentru îndepărtarea acelei entităţi negative tocmai pentru a evita întoarcerea ei.

Suntem într-o zi de vindecare, dar şi într-o zi de vibraţie cinci, ceea ce ne aduce în prim-plan vindecarea corpului nostru fizic, probleme şi dependențele pe care le avem legate de ele, ce anume ne face să nu ne iubim corpul şi de ce persistăm în această neiubire? Cât de mult ne chinuim corpul nostru, luptând împotriva lui? Cât de mult ne desconsiderăm corpul şi îi adresăm cuvinte urâte? 

Avem nevoie să facem pace cu corpul nostru, să îl ajutăm în probleme pe care le are: de greutate, de aspect etc. şi astfel să ne redobândim stima şi iubirea de Sine.

Să ne recăpătăm iubirea de viaţă şi să ne bucurăm astfel de călătoria pe care o avem de făcut alături de partenerul nostru de drum, corpul nostru, cel care ne este vehicul, dar şi interfaţă cu lumea aceasta, cel care este Avatarul nostru!

Este, totodată, şi o zi în care partea artistică din noi iese la suprafaţă şi doreşte să se manifeste, aşa că dacă avem în plan demararea unei activităţi artistice, atunci este un moment bun pentru a începe.

De asemenea, este şi o zi a bucuriei, aşa că ne dăm voie să ne bucurăm, chiar şi pentru lucruri mărunte, pentru că numai aşa putem crea un obicei din a fi bucuroşi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu