vineri, 3 ianuarie 2020

3.01.2020


De multe ori, mintea noastră vrea altceva decât realitatea în care trăim şi atunci apar aceste rupturi de realitatea şi care, în timp, pot duce la probleme mentale. 

Nu mi-am propus să vă sperii cu mandala de astăzi, dar orice iluzie pe care ne-o formăm numai ca să scăpăm de realitatea pe care o considerăm "crudă" nu face altceva decât să ne mai închidă în bula noastră, o bulă ideatică şi perfectă în care lucrurile sunt numai aşa cum credem noi că sunt, dar fără a avea vreo legătură cu realitatea în care trăim.

De fapt, intrarea într-o astfel de bulă nu face altceva, pe lângă izolare, decât să ne pună într-un plan opus cu Universul, pentru că, de fapt, negând această realitate, noi negăm crearea sa de către Univers. Şi, atunci, de fiecare dată când bula noastră se sparge şi în ea pătrund frânturi de realitate, avem tendinţa să dăm vina pe Dumnezeu pentru faptul să nu a avut grijă de noi şi "uite ce ni s-a întâmplat!"

De fapt. în Iubirea pe care ne-o poartă, Universul nu face altceva decât să ne ajute să vedem adevărul, pentru că minciuna, concretizata prin izolarea de realitate, nu face decât să ne îndepărteze de Univers şi de Legile Sale.

Această izolare de realitate nu este altceva decât o izolare în cadrul propriei noastre minţi, fugind astfel de Sufletul nostru, pe care, de fapt, nu vrem să-l ascultăm pentru că el este legătura cu Universul şi atunci am asculta şi ceea ce Universul are să ne spună.

De aceea, de multe ori, din interiorul acestei realităţii paralele pe care ne-am creat-o rezonăm foarte bine cu minciuna, suntem minţiţi des, deoarece noi, la rândul nostru, ne minţim în fiecare zi şi stăm în această vibraţie joasă.

Astăzi suntem într-o zi cu provocare pe trei, pe mintea pozitivă, dar şi într-o zi care ne expune la adevăr. Totodată vibraţia zilei este pe opt, pe curaj. Aşa că întrebarea firească pe care ne-o putem adresa este: Am eu curajul de a vedea realitatea aşa cum este? O pot accepta? Sau mă ascund în spatele iluziilor pentru că acolo mă simt în siguranţă?

Haideţi să ne facem, fiecare dintre noi, o mică retrospectivă şi să căutăm să răspundem, cu sinceritate, la aceste întrebări, chiar dacă nu este prea confortabil pentru noi. Ce avem de câştigat? O viaţă în Lumina Adevărului şi o conexiune mai bună cu Universul. 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu