joi, 16 ianuarie 2020

16.01.2020


Pentru că suntem într-o zi cu provocare pe şapte, avem provocare pe ceea ce are legătură cu limitele noastre, iar corespondentul lor în planul energetic este reprezentat de aura noastră, pe care, dacă dorim să fim în regulă astăzi şi să nu ne lăsăm copleşiţi de tot felul de probleme, este nevoie să o refacem cât mai des.

Aşa că, astăzi, cea mai bună modalitate de a ne reface aura este prin rugăciune, prin comunicarea cu Divinitatea, mai ales că, prin acest dialog pe care îl avem, de la nivelul Sufletului nostru, vom primi ghidarea a ceea ce avem de făcut, vom simţi iubirea pe care Dumnezeu ne-o poartă şi astfel nu ne vom mai simţi atât de singuri şi de apăsaţi de tot felul de griji şi probleme.

Avem nevoie de această comunicare, fie că o facem prin rugăciuni din cărţi sau prin rugăciuni pe care le spunem cu propriile noastre cuvinte, fie că vorbim pur şi simplu cu Dumnezeu, îi spunem probleme noastre şi îi cerem sfaturi despre cum le putem rezolva, deoarece numai aşa putem trece peste mentalul nostru negativ şi putem ieşi din vibraţia joasă în care ne coboară atunci când creează tot felul de scenarii care mai de care mai pompieristice.

Avem, totodată, şi provocare pe comunicarea cu Divinitatea, aşa că unora s-ar putea să le fie greu să iniţieze acest dialog sau să înceapă să spună o rugăciune. Numai că acest obstacol pe care noi îl vedem este unul doar în mintea noastră, pentru că Dumnezeu nu are o problemă cu el, El aşteptând doar un semn de la noi pentru a ne putea ajuta şi ghida.

Da, este adevărat că venim din alte vieţi cu tot felul de imagini legate de Dumnezeu, numai că ele au fost create în contextul religiilor de atunci, iar acum este momentul să scăpăm de ele şi să ne raportăm direct la Dumnezeu, să începem să comunicăm cu El şi astfel viaţa noastră se va schimba în bine.

Să fim atenţi la zonele unde manifestăm comoditate astăzi, pentru că acolo avem de lucrat. Pur şi simplu nu ne vine să facem ceea ce avem de făcut şi căutăm tot felul de scuze, cu toate că avem toate elementele necesare. Este nevoie să ne introspectăm, să vedem ce anume din noi consideră că nu merită rezultatele pe care le-am putea obţine din acea activitate.

Vibraţia trei a zilei de astăzi ne cheamă la bucurie, la veselie, aşa că să-i dăm voie să se manifeste, să ascultăm muzică, să citim o carte, să vedem un film sau să mergem într-un loc în care ne simţim foarte bine. Bucuria este o stare la care putem lucra şi pe care o putem îmbunătăţi, dacă dorim.

Soluţia este numai la noi!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu