luni, 6 ianuarie 2020

6.01.2020

O veritabila zi de vibraţie unsprezece, dar şi cu mov pe mijlocul mandalei, ceea ce e aduce noi conştientizări, noi informaţii pe care să le înglobăm, dar şi tipare la care să renunţăm, pentru că asta face Universul cu noi, ne modelează, prin toate acţiunile sale. 

Întrebarea este: cum răspundem noi acestor acţiuni? Ne opunem sau ne lăsăm în voia energiei şi voinţei Universului? 

Avem de ales? Da, avem de ales, ca de fiecare dată, cât de mult colaborăm sau cât de mult vrem să fie ca noi, numai că dacă voinţa noastră este de la nivelul orgoliului minţii, atunci, cu cât ne vom agăţa mai mult de ea, cu atât vom rămâne ancoraţi în tiparele ei. iar "trezirea" nu va fi una prea fericită pentru noi. Universul ne lasă să ne manifestăm voinţa, ne lasă să ne luăm deciziile, dar ne cere să ni le şi asumăm.

Iubirea de pe nivelul trei vine să ne ajute să ne vindecăm astăzi, să integrăm informaţiile şi să ne deschidem către energia pe care Universul o revarsă în viaţa noastră. Numai prin energia iubirii vom reuşi să evoluăm, să înţelgem Universul în ansamblul Său, să-i înţelegem Legile şi să le folosim pentru evoluţia noastră.

Mentalul, mai bine zis orgoliul este cel care îşi dă în petec astăzi, dar este bine că iese la suprafaţă într-o astfel de zi, cu o astfel de vibraţie şi configuraţie, iar aceste lucru ne permite să vedem ce anume tipare rulează el. Aşa că ar fi bine să ne obiectivăm cu privire la acţiunile noastre, să rămânem cât se poate de echilibraţi şi calmi, dar să ne şi întrebăm ce anume ne deranjează din acea situaţie? 

Chiar dacă este o zi cu o mandală frumoasă, configuraţia nu garantează că lucrurile vor fi numai lapte şi miere cu noi şi cu cei din jurul nostru, mai ales că este posibil să experimentăm teste prin care Universul va căuta să vadă cum reacţionăm la ceea ce vine din exterior, la criticile celor din jur. Este posibil să ajungem în situaţii în care energiile nu vor avea o vibraţie prea ridicată tocmai pentru a ni se testa reacţia.

Depinde numai de noi cum răspundem, dar ar fi bine să ne obiectivăm să vedem ce anume ne-a făcut să reacţionăm astfel, ce avem de corectat sau poate de folosit acel model şi în alte situaţii.

Să căutăm să ne raportăm cât mai mult la intuiţie şi să căutăm să ne raportăm cât mai mult la adevăr! Cu această ocazie vom putea descoperi mai uşor minciuna care vine din exterior. 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu