joi, 2 ianuarie 2020

2.01.2020

Într-o lume în care poţi oricine, alege să fi tu însuţi! Este mai sigur aşa, plus să nu poţi acuza pe nimeni că a fost un model greşit. 😉

Suntem într-o zi cu provocare pe doi (vă daţi seama cum va fi pe 2.02.2020?) ceea ce ne provocă să fim noi înşine, de aceea Universul i-a alăturat acestei provocări vibraţia lui şapte, ceea ce ne ajută să ne refacem aura, limitele noastre.

Nu este uşor să rămânem noi înşine în condiţiile în care mediul în care trăim caută să ne integreze complet, în condiţiile în care toate energiile care vin din exterior se lovesc, în primul rând, de aura noastră, subţiind-o sau, mai rău, rupând-o.

Dar, aşa cum cetăţile îşi refăceau zidurile, fără de care nu puteau să supravieţuiască, la fel şi noi este necesar să ne refacem aura, mai ales dacă vrem să rămânem noi înşine.

Şi toate acestea se întâmplă într-o zi în care suntem tentaţi să fim oricine altcineva, mai puţin noi înşine, deoarece tiparul central al mandalei de astăzi ne predispune la "actorie", la schimbarea rolurilor, în sensul că subpersonalităţile noastre ies mai uşor la suprafaţă astăzi, fiecare dintre ele căutând să se facă auzită.

Din păcate, cauza acestor oscilaţii în ceea ce ne priveşte pe noi înşine o reprezintă stima şi iubirea de Sine, mai bine zis, lipsa ei, deoarece atunci când nu ne iubim pe noi înşine, nu avem nicio motivaţie să fim noi înşine şi suntem mult mai tentaţi să renunţăm la cine suntem noi, în favoarea comportamentelor pe care le copiem de o persoană sau alta. 

Pe de altă parte, energia zilei de astăzi ne poate împinge ca, sătui de aceeaşi situaţie, care poate trena de ani de zile, accentuată de incertitudinea legată de propria identitate, s-ar putea să ne hotărâm o dată şi să spunem STOP şi să facem schimbările necesare pentru a putea merge către viaţa fericită pe care fiecare dintre noi şi-o doreşte. Bineînţeles acest lucru se va întâmpla numai şi numai dacă reuşim să ne refacem limitele, să ne gestionăm bine energia aurei noastre, astfel încât să ne fie de un real ajutor.

Să fim atenţi la ceea ce gândim astăzi şi să anulăm repede gândurile negative care ne dau târcoale. Cu ajutorul rugăciunii vom reuşi să ne ridicăm repede la vibraţia noastră optimă.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu