luni, 13 ianuarie 2020

13.01.2020


Mă întreb adesea, oare ce mai avem de vindecat astăzi? Nu că n-ar fi, dar am vorbit atât de mult despre vindecare, încât mă întreb, retoric bineînţeles, la ce mai avem de lucrat? Mai ales că zilnic suntem bombardaţi cu informaţii de tot felul care au ca scop să ne ajute să ne vindecăm, dar cu toate acestea, ele pătrund greu la noi, iar efectele sunt mici, uneori chiar insesizabile.

De ce se întâmplă acest lucru? Totul ţine de modul în care preluăm informaţia, dar mai ales de ce anume ne luăm din ea şi ce anume dăm la o parte. 

Tiparele noastre sunt, de fapt, asemenea unor site, care, în funcţie de cum sunt reglate, lasă să treacă sau nu anumite lucruri, în cazul nostru, anumite informaţii, care, în final, sunt vibraţii pe care le dăm la o parte şi care ne fuseseră trimise să ne ajute la vindecare. Numai că, asemenea, unei bande rulante automate care este dotată cu camere de luat vederi şi filtrează produsele care trec pe ea, dând la o parte pe cele care nu corespund soft-ului său, asemenea este şi cu filtrarea informaţiilor.

În concluzie ce avem de vindecat astăzi? Vindecarea noastră vine astăzi tocmai din curăţarea "filtrelor" noastre mentale. Este momentul să "umblăm" la aceste filtre, pentru că sunt vechi şi menţin tiparele în care stăm, accentuându-ne ţarcul în care stăm şi îndepărtând orice informaţie care vine să ne ajute, dar care nu este pe frecvenţa lor.

Suntem într-o zi cu vibraţie nouă, care ne poate ajuta să ne deschidem către intuiţii, dar şi într-o zi cu provocare pe patru, care ne dă provocări în zona înţelepciunii, aşa că, pe de o parte ne deschidem în faţa informaţiilor care ne vin prin intuiţie, dar pe de altă parte avem şi tendinţa de a le trece prin filtrele mentale care, mai mult ca sigur, le vor găsi neconforme cu tiparele şi vor căuta să le eticheteze repede ca pe ceva inutil, tocmai pentru a le da la o parte şi a ne ţine departe de ele.

Avem nevoie, pentru a putea scăpa de filtre, de ridicarea vibraţiei, fie prin rugăciune, fie prin meditaţie, pentru că numai de la un nivel superior putem trece peste aceste filtre şi putem renunţa la ele. Este ca şi cum ieşim din satul sau orăşelul în care am trăim mult timp şi mergem într-un oraş mult mai mare cu alte reguli şi cu alt stil de viaţă, ceea ce ne face să ne adaptăm şi să trecem la alt stil de viaţă.

Avem "filtre"? Cu siguranţă, da. 
Le ştim? De cele mai multe ori, nu. 
Le putem descoperi? Depinde de cât de mult dorim să ne schimbăm.

Aşa că astăzi, ar fi bine să stăm strâmb şi să ne întrebăm: cât de mult vreau să mă schimb sau cât rămân aşa şi caut, în continuare "vinovaţi de serviciu" pentru ceea ce mi se întâmplă?

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu