joi, 23 ianuarie 2020

23.01.2020


Energia de pe centrul mandalei de astăzi, precum şi vibraţia zece a zilei ne dau multă forţă, multă vitalitate, împingându-ne efectiv către ceea ce dorim noi să facem, cu condiţia să avem un scop clar, o ţintă către care să mergem.

Astăzi, suntem asemenea unei maşini cu motor puternic, la care accelerația, o dată apăsată, ne va împinge în scaun, aşa că înainte de o apăsa este nevoie să ne asigurăm că suntem pe drumul cel bun care ne poate permite să folosim această acceleraţie la maxim. 

Movul din apropierea centrului mandalei ne cheamă la ascultarea intuiţiei, de aceea este important să fim atenţi la mesajele pe care le primim pentru că în ele s-ar putea să găsim "drumul" pe care să accelerăm, direcţia către care să ne îndreptăm energia astăzi. 

Dacă ne vom asculta intuiţia vom reuşi să trecem şi peste provocarea pe care o avem în zona iubirii de Sine, dar şi peste cea legată de comoditate, deoarece aceste două provocări caută să ne ţină într-o zonă în care să nu facem nimic. De fapt, în spatele lor se ascund doar fricile noastre, iar de ele, de neiubirea de Sine şi de comoditate, ne folosim pentru a ascunde aceste frici, învăţând de-a lungul timpului să disimulăm aceste frici în tot felul de emoţii. 

În zilele de curaj, când fricile noastre nu se mai manifestă aşa de pregnant, pentru că reuşim să accesăm mai bine energia curajului, pur şi simplu apelăm subconştient la celelalte emoţii sub care am ascuns fricile noastre şi le manifestăm pe acelea, numai că şi ele sunt, în realitate, tot frici. 

Un alt aspect al zilei de astăzi este cel legat de sexualitate şi de corpul nostru. Pe de o parte, energia de pe centrul mandalei de astăzi ne aduce mai multă energie sexuală, dorinţă, iar această energie se doreşte folosită, transmutată, altfel ne va da tot felul de stări de nervozitate.

Pe de cealaltă parte, este vorba de iubirea pe care o avem faţă de corpul nostru fizic, cât de mult suntem noi împăcaţi cu el şi cu formele sale. Cu cât reuşim să fim mai împăcaţi cu corpul nostru, cu atât vom fi mai fericiţi, cu atât vom fi mai dezinvolţi, cu atât vom reuşi să ne exprimăm mai bine. 

O relaţie bună că corpul nostru ne permite o relaţionare mai bună cu partenerul de sex opus, ceea ce duce la o relaţie sexuală normală, cu o frecvenţă normală, fără a se exagera într-o direcţie sau alta.

Energia zilei de astăzi ne aduce şi multă putere de creaţie şi, având în vedere că suntem într-o perioadă de învăţare, putem folosi ziua de astăzi, precum şi pe cea de mâine, pentru a învăţa tehnici noi legate de zona în care dorim să ne manifestăm creativitatea.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu