duminică, 5 ianuarie 2020

5.01.2020


De multe ori ignorăm valoarea lucrurilor mărunte, considerându-le prea mărunte pentru misiunile noastre "importante", dar aşa cum nu ne-am născut mari şi mersul l-am învăţat pornind de la un mic pas, aşa şi lucrurile mărunte pot fi declanşatorii unor schimbări mari în viaţa noastră, numai că mai este nevoie să începem să le mai şi folosim.

Avem bleu pe centrul mandalei de astăzi, dar şi în zona de protecţie, ceea ce ne aduce introspecţie, iar protecţia noastră astăzi poate veni creând lucruri sau idei.

Astăzi este un bun moment să începem să ne armonizăm cu lucrurile mărunte, cum ar fi un pix şi un caiet, cum ar fi un creion negru sau mai multe colorate, cum ar fi o pensulă şi tuburile cu vopsea, cum ar fi o bucată de argilă sau un instrument muzical sau, unul şi mai simplu, un aparat foto. 

Toate aceste lucruri mărunte, chiar dacă unele dintre ele costă mai mult, sunt cele pe care putem folosi în manifestarea creativităţii noastre, a darului care ni s-a dat şi din materializarea căruia putem beneficia atât noi, cât şi cei de lângă noi.

Este nevoie de curaj pentru a începe, iar vibraţia zilei tocmai asta ne aduce, curajul lui zece. Este nevoie, de asemenea, de iubire de Sine, pentru că numai de acolo ne putem lua motivaţia necesară pentru a face astfel de lucruri şi este nevoie şi de o relaţie foarte bună cu Sufletul nostru, pentru că prin El ne vine creativitatea şi tot prin el şi materializăm.

Şi, dacă tot nu reuşim să ne motivăm, atunci un pix şi o hârtie ne-ar ajuta să identificăm ce anume, din interiorul nostru, ne blochează să facem ceea ce place, scriind pur şi simplu lucrurile aşa cum ne vin, iar în final va apărea şi ceea ce căutăm.

Putem să căutăm cât vrem răspunsuri în lumea exterioară, atâta timp cât nu "apucăm taurul de coarne" şi nu coborâm în interiorul nostru. Tocmai atunci vom începe să găsim răspunsurile adevărate. Până atunci nu facem decât un joc de glezne, dar care ne consumă timp.

Un pix şi o hârtie... Două lucruri mărunte ... sau nu.

Şi, dacă tot este o zi cu provocare pe cinci, pe corpul fizic, poate ieşim puţin pe afară să mai combatem lenea. Ne-ar ajuta să mai scăpăm de energiile stagnante din noi care ne dau tot felul de gânduri de vibraţie scăzută.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu