luni, 20 ianuarie 2020

20.01.2020


Începem o nouă decadă, una dedicată învăţării, acumulării de cunoştinţe şi deprinderi noi, dar şi una în care vechiul se dă la o parte, lăsând energia noului să iasă la suprafaţă, să aducă progres. Bate un vând de schimbare, de înnoire pe parcursul acestor zece zile, aşa că ar fi bine să folosim această energie şi să o lăsăm să ne ghideze.

În consecinţă, dacă ne-am propus să învăţăm lucruri noi, astăzi este un bun moment să demarăm procesul de învățare, cu condiţia să ne păstrăm mintea limpede şi deschisă, mai ales pentru momentele când tiparele din interiorul nostru vor căuta să blocheze noua informaţie care vine.

Ar fi bine, de asemenea, să revedem informaţii pe care le-am primit mai demult şi peste care am trecut cu uşurinţă, deoarece este posibil ca acum, în această energie, să aibă sens şi să fie chiar punctul de la care putem pleca în procesul nostru de învăţare. Totodată, este posibil să fie nevoie să recitim anumite informaţii, să refacem un anume proiect tocmai pentru că, acum, le vom vedea cu alţi ochi, le vom da un alt sens şi vom face mai uşor conexiunile cu celelalte informaţii pe care le deţinem.

Această decadă este caracterizată, prin prisma tiparului de pe centrul mandalei de astăzi, de multă creativitate, ceea ce ne permite să venim cu soluţii noi la diferitele probleme cu care ne confruntăm. 

De asemenea, energia creativităţii ne aduce transformări şi la nivelul personalităţii noastre, al modului nostru de a fi, făcându-ne să ne schimbăm, să ne transformăm, să ne facem un upgrade personal. Este posibil ca şi stilul nostru vestimentar să sufere unele transformări, care să reflecte schimbările noastre interioare.

Suntem într-o zi cu provocare pe doi, ceea ce ne aduce provocări în privinţa modului în care ne raportăm la noi înşine, a modului în care reuşim să rămânem noi înşine în faţa provocărilor venite din exterior, a modului în care ne gestionăm puterea personală şi nu o mai cedăm cu uşurinţă.

Provocarea pe care o avem pe iubirea de Sine, astăzi, este una foarte mare, aşa că dacă simţim că o decizie nu este în acord şi cu Sufletul nostru, atunci să ne gândim bine dacă merită să o luăm, pentru că dacă renunţăm doar ca "să fie bine!" (cui? că nouă în niciun caz), atunci lucrurile vor evolua de aşa manieră încât să ne arate că "sacrificiul" nostru a fost unul inutil, fiind determinat de lipsa iubirii de Sine pe care o avem, iar ceilalţi, care nu au "apreciat" acest "sacrificiu" nu au fost altceva decât oglinzi pentru noi.

Suntem într-o cu vibraţie pe şapte, aşa că să avem grijă de limitele noastre şi astfel vom reuşi să fim noi înşine, vom reuşi să fim mai puternici şi astfel nu ne vom mai ceda cu uşurinţă puterea personală! În plus, Sufletul nostru va fi mult mai curajos, iar creativitatea noastră se va putea manifesta din plin.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu