sâmbătă, 11 ianuarie 2020

11.01.2020


"Pierdut buletin
Nu mai ştiu de unde vin
Nu mai ştiu cine sunt
Sau de când sunt pe Pământ"


Cam aşa ne simţim de multe ori, întrebându-ne, adesea, ce este cu noi pe aici sau ce anume avem de făcut? De aici şi întrebarea devenită clasică: Eu ce misiune am în viaţa aceasta? De parcă dacă ne-ar spune cineva că misiunea noastră este să fim fericiţi o să-l şi credem.

De multe ori, această confuzie apare atunci când avem de făcut o schimbare în viaţa noastră, chiar dacă nu înţelegem concret ce anume avem de făcut sau în ce direcţie să ne îndreptăm. Confuzia se accentuează şi mai mult atunci când începem să avem tot felul de intuiţii care, mai devreme sau mai târziu se dovedesc a fi adevărate, iar acest lucru ne sperie, mai ales dacă până în acel moment nu avusesem nicio legătură cu acest domeniu. De aceea, avem nevoie să ne concentrăm şi pe latura noastră spirituală, iar mesajul mandalei de astăzi este legat tocmai de acest lucru. 

Suntem într-o zi cu provocare pe unsprezece, iar provocarea noastră de astăzi este tocmai legată de acceptarea spiritualităţii ca parte din viaţa noastră, ca parte care ne împlineşte, ca ceva de care avem nevoie pentru evoluţia noastră. Nu înseamnă că trebuie ca, de astăzi încolo să ne călugărim toţi sau să ne radem în cap şi să stăm în rugăciune de dimineața până seara, ci înseamnă să fim mult mai atenţia la vieţile noastre, la ceea ce se întâmplă cu noi, la rezonanţele pe care le avem.

Totodată, vibraţia zilei este pe şapte, care ne cheamă la stabilirea limitelor, la a ne readuce energia înapoi de unde am împrăştiat-o, iar calea spirituală este tocmai cea care ne poate ajuta să ne delimităm şi să ne păstrăm aceste limite, fiindu-ne astfel, mult mai uşor să fim noi înşine.

Spiritualitatea înseamnă, printre altele, o legătură mult mai puternică cu Universul, o atenţie mult mai ridicată la mesajele pe care ni le trimite şi prin care suntem ghidaţi în drumul nostru prin acest labirint numit viaţă. 

Iar dacă aceste vremuri ni se par ciudate sau tulburi este pentru că încă nu ne-am îndreptat către partea noastră spirituală, nu am început încă să căutăm răspunsurile de care avem nevoie sau o facem timid, pentru că încă ne sperie această căutare. De fapt, ne sperie că s-ar putea ca, pe acest drum, să ne întâlnim cu fricile noastre şi, dacă până acum am fugit de ele, acum este nevoie să învăţăm să lucrăm cu ele. Ne mai sperie şi faptul să s-ar putea să vedem adevărul în faţă, să vedem că, multe dintre acţiunile pe care le-am făcut nu ne-au adus nimic bun şi că, de fapt, nu ne-au ajutat cu nimic, când de fapt, noi credeam altceva. De asemenea, ne mai sperie schimbarea în sine, faptul că nu o putem prevedea şi că, de fapt, nu deţinem noi controlul, că nu ştim în ce direcţie o să ne ducă Universul.

O să ne sperie multe lucruri, mai ales că viaţa noastră se va schimba total o dată ce vom face pasul acesta. Ne vom lovi de multe dintre tiparele noastre, având impresia că cineva din exterior se joacă cu noi şi caută să ne pună beţe-n roate. Vom avea multe îndoieli şi poate că ne vom întreba dacă am făcut bine sau nu că am pornit pe acest drum, dar, în final, rezultatul ne va uimi şi pe noi, pentru că, la finalul acestui drum ne vom întâlni cu NOI înşine, cu acea versiune adevărată a noastră, iar aceste este cel mai mare câştig pe care spiritualitatea ni-l poate aduce.

De aceea, în prezent este unul dintre momentele cel mai bune să începem să ne preocupăm de aceste aspect al vieţii noastre, pentru că de deschiderea pe care Universul ne-o aduce este fără precedent. Avem foarte multe cărţi la dispoziţie, avem cursuri, avem oameni care să ne înveţe. Tot ceea ce avem de făcut este să ne lăsăm ghidaţi către ceea ce Universul consideră că este bine pentru noi acum, să fim consecvenţi în ceea ce avem de învăţat şi acceptăm, deschis, partea noastră întunecată care va ieşi la suprafaţă şi la care vom avea de lucrat. 

În spiritualitatea, paşii mici asigură o evoluţie constantă, iar disciplina ne va ajuta să rămânem pe drumul nostru, mai ales atunci când avem tendinţa să "ne băgăm picioarele".

Să fim atenţi la tentații, mai ales la cele deghizate în lucruri frumoase, pentru că, de fapt, sunt testele pe care Universul ni le dă. Şi chiar dacă le picăm, învăţăm lecţia şi mergem mai departe.

Tot ce avem de făcut este să continuăm, pentru că spiritualitatea nu este o destinaţie, ci o călătorie care se va dovedi a fi cel mai exigent, dar şi cel mai bun profesor al nostru.

Totul este să facem primul pas ... şi să continuăm cu următorii.



P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu