joi, 9 ianuarie 2020

9.01.2020


Ne-am întrebat, vreodată, de ce, în mandale, iubirea reprezentată de culoarea verde este însoţită, de fiecare dată, de turcoaz? 

Pentru că se determină, una pe cealaltă, nu doar numerologic, ci şi în planurile energetice subtile, influenţându-se reciproc, iar fiecare reprezentând o cheie pentru cealaltă. Dacă descoperim adevărul şi începem să ne raportăm la el toate activităţile noastre, evoluţia noastră, vom descoperi, automat, şi iubirea.

Reciproc, dacă descoperim iubirea şi începem să ne lăsăm conduşi de vibraţia ei, începem să ne vindecăm, atunci vom începe să dăm la o parte orice element, energie sau vibraţie care nu are legătură cu adevărul, care nu rezistă în vibraţia sa.

Iubirea de pe centrul mandalei de astăzi ne cheamă la adevăr, şi nu este unul tocmai plăcut pentru că are legătură cu noi înşine, cu ceea ce ne face plăcere, cu ceea ce ne aduce bucurie, iar astăzi toate aceste sentimente ies la suprafaţă cerându-şi dreptul la recunoaştere, la manifestare.

De fapt, configuraţia mandalei de astăzi ne provoacă să nu ne mai minţim, să nu ne mai ascundem dorinţele de la nivelul Sufletului, să nu mai amânăm îndeplinirea lor, pentru că numai aşa putem înţelege ce înseamnă bucuria vieţii şi numai aşa putem începe să simţim binefacerile energiei iubirii, care este o energie a abundenţei.

Să scoatem la suprafaţă ceea ce ne face plăcere şi să trecem la manifestarea lor, dacă vrem să fim fericiţi, pentru că, din păcate, ne-am învăţat să amânăm aceste bucurii, iar acum sunt asemenea bulgărelui de zăpadă pe care l-am tot rostogolit şi care a ajuns mare, dar pe cât de mare este pe atât este plin de frustrări, pentru că orice bucurie reprimată aduce frustrare.

Acum este momentul să nu mai ascundem acest "bulgăre" şi să începem să căutăm în el toate acele lucruri pe care, cândva, am vrut să le facem, iar acum este momentul să ne găsim timp pentru ele.

Copilul nostru interior ne va mulţumi, cu siguranţă, pentru ceea ce facem acum, iar energia pe care ne-o va da, ne va surprinde prin forţa ei.

Să fim atenţi la intuiţii astăzi pentru că ele ne aduc soluţii la problemele noastre Sufleteşti!

Şi, pentru că tot este zi de vibraţie cinci, puţină joacă fizică nu ne-ar strica. ne mai reamintim, cu această ocazie de jocurile copilăriei. 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu