miercuri, 1 ianuarie 2020

1.01.2020

Suntem la începutul unui nou an dar şi al unui nou deceniu și suntem asemenea unui caiet nou, curat care aşteaptă să ne aşternem cunoaştere pe foile sale.

De aceea, acest an nou începe cu rozul pe centrul mandalei, aducându-ne cunoaştere, de aceea astăzi este nevoie să fim cât mai receptivi la informaţie, să ne deschidem în faţa ei, să vedem ce anume ne împiedică să o înglobăm.

Nu întâmplător, rozul este, totodată, şi sediul mentalului, dar şi al încăpăţânării, ceea ce ne poate face să înglobăm repede unele informaţii, care uneori nici nu ne sunt folositoare, dar în acelaşi timp ne şi poate împiedica să recepţionăm informațiile de care avem nevoie, dar pe lângă care trecem uşor şi le ignorăm, din cauză că nu suntem familiarizaţi cu ele şi nu sunt compatibile cu tiparele noastre.

Norocul nostru este că Universul nu stă după tiparele noastre, din contră, pentru că El este un profesor bun, va căuta, întotdeauna, să ne scoată din tipare, din bulele noastre, tocmai pentru a ne readuce pe calea noastră de evoluţie.

De aceea, de multe ori, îl percepem pe Dumnezeu ca pe un "nesuferit" care nu are grijă de noi, ba din contră, are grijă să ne pună mereu în spate greutăţi din ce în ce mai mari. Numai că aşa pare din mijlocul acestui proces, mai ales că, nu înţelegem Planul Divin în ansamblul său. Aşa că, atunci când lucrurile devin grele, cel mai înțelept lucru pe care îl putem face este să ne retragem din agitaţia gândurilor şi să ne conectăm cu Divinitatea pentru a putea înţelege mai bine ce se doreşte de la noi, iar atunci lucruri nu vor mai părea aşa de grele, iar Dumnezeu ni se va părea chiar "de treabă".

Numai orgolioşii consideră că nu mai au nimic de învăţat, iar orgoliul este o latură negativă a rozului. 

Aşa că dacă avem ceva de înţeles din mandala de astăzi este că avem nevoie să învăţăm, să ne facem upgrade cât mai des, dar mai ales să ne deschidem în faţa informaţiilor pe care Universul ni le trimite. De aceea, dacă ne-am propus să învăţăm ceva nou, putem face primii paşi chiar astăzi, cu condiţia să menţinem ritmul sau chiar să-l ridicăm de mâine încolo.

Energia vindecătoare de pe nivelul doi ne ajură să înţelegem rolul vindecător al informaţiei pentru a o putea integra mai bine.

Creativitatea este şi ea prezentă astăzi în viaţa noastră, aducându-ne idei noi, soluţii noi, precum şi moduri noi de a privi lucrurile şi de a pune problema. Să-i dăm voie să ne inunde structurile şi să ne ghideze spre ceea ce avem de făcut.

Avem nevoie să ne deschidem mai mult Sufletul pentru a ne putea exprima mai bine creativitatea, dar mai ales avem nevoie să ne păstrăm mentalul la locul său, "ajutându-l" să se întoarcă acolo de fiecare dată când îşi măreşte "muşchii" şi vrea mai mult control.

Energia sexuală este şi ea prezentă ca formă de protecţie, iar cei care simt că au nevoie de mai multă energie pot apela la ea, numai că ar fi bine să o facă într-un mod în care să beneficieze de ea, nu să o consume aiurea.  

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu