miercuri, 8 ianuarie 2020

8.01.2020


Portocaliul de pe centrul mandalei ne aduce, astăzi, vindecare şi curaj, iar provocarea pe opt a zilei ne accentuează fricile interioare, fiind amplificate de către roşul din colțurile celui de al doilea nivel.

Vibraţia zilei este patru, ceea ce ne poate aduce înţelepciune, cu condiţia să rămânem pe o vibraţie superioară, altfel ne poate coborî în zona mentalului negativ şi gândurile noastre vor fi dominate de pesimism.

Nu este vreun scenariu apocaliptic, ci doar configuraţia zilei cu care avem de lucrat astăzi. În concluzie, ce avem de făcut pentru a putea fi o zi frumoasă şi plină de optimism?

În primul rând este nevoie să lucrăm pe aura noastră, să o refacem, să o reîntregim, pentru că numai aşa vom căpăta, în interiorul nostru, sentimentul de siguranţă şi de curaj de care avem nevoie. Ne simţim în siguranţă cu noi înşine şi ştim că aura noastră este suficient de puternică pentru a ne ajuta să respingem toate energiile negative care vin peste noi.

Pur şi simplu, vizualizăm, timp de 10-15 minute, lumina care vine de la Dumnezeu, cum se revarsă peste noi şi creează o protecţie în jurul nostru, iar intenţia noastră mentală este că aura noastră este din ce în ce mai puternică.

Când aura noastră este puternică, corpul curajului, reprezentat de cifra opt, se activează şi ne ajută să trecem peste toate fricile pe care le avem, ne ajută să ne ridicăm deasupra lor şi să putem observa ce anume le-a declanşat, ce anume avem de vindecat.

De asemenea, când curajul este activat, mintea noastră nu mai poate manifesta partea ei negativă şi atunci, o stare de bine şi de optimism ne cuprinde, ajutându-ne să ne ridicăm vibraţia şi, automat, să ne schimbăm rezonanţa, atrăgând mai multe lucruri pozitive în viaţa noastră.

O dată ce mintea negativă este potolită, atunci şi Sufletul nostru are curajul să se manifeste plenar, să ne aducă bucurie şi voie bună, să fie creativ, să manifeste plenar iubirea şi să ne transmită, mai uşor, informaţiile pe care Universul doreşte să le aflăm.

Şi totul de la aura noastră. Aşa că acum ştii de unde să începi lucrul. Spor la treabă!  

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu