duminică, 17 iunie 2018

17.06.2018


Suntem în faţa unei zile cu o configuraţie interesantă, prin care Universul ne zguduie tiparele în care stăm de atâta timp şi pe care am ajuns să le considerăm normalitate.

Provocarea noastră de astăzi are în vedere curajul şi, în primul rând suntem provocaţi să avem curajul să vedem realitatea cea adevărată, nu pe cea pe care ne-o construim singuri. Toate tiparele noastre au devenit filtre prin care noi percepem realitatea, prin care filtrăm informaţiile care vin din exterior, lăsând să treacă doar acele informaţii care sunt în acord cu tiparul nostru, care promit să nu schimbe atmosfera "ţarcului".

De aceea, de multe ori, când ni se prezintă alte informaţii noi nici nu le auzim, chiar dacă stăm bine cu auzul, deoarece tiparele noastre interioare nu fac altceva decât să respingă aceste informaţii, aşa cum oglinda respinge şi redirecţionează fascicolul de lumină orientat către ea.

Suntem în faţa unei decizii pe care o putem lua şi care, mai departe, ne poate schimba modul în care va evolua viaţa noastră. Pe de o parte avem mult mental, împreună cu tiparele sale, dar acestui mental i se poate opune curajul pe care ni-l asumăm. Putem alege să ieşim din zona fricilor determinate de mental, să nu ne mai temem de el, să nu-i mai dăm putere, putem alege să-l educăm, să-l aducem la locul potrivit în viaţa noastră.

Vibraţia zilei de astăzi ne oferă baza pentru demersul nostru, pentru că, după cum se poate observa, iubirea nu este prezentă pe mandala de astăzi, ceea ce înseamnă că nu mai avem provocări să o manifestăm, iar acest lucru înseamnă că astăzi ne iubim suficient de mult încât să avem curajul să facem schimbări în viaţa noastră.

Este momentul să spunem STOP tuturor acestor tipare care ne ţin pe tuşă, dar în primul rând, este momentul să le identificăm, să ne analizăm viaţa noastră de până acum, să vedem ce anume s-a repetat şi cum am reacţionat de fiecare dată. 

Este momentul să punem, mâna pe hârtie şi pix şi să scriem toate experienţele noastre şi fricile pe care le-am experimentat prin prisma mentalului nostru, la ceea ce am renunțat, la ceea ce am blocat etc. Să scriem tot ceea ce ne vine, ca o descătuşare, fără să stăm să filtrăm, iar numai după ce am terminat să începem să citim. Vom identifica, cu siguranţă, multe dintre tiparele care ne ţin prizonieri şi vom avea o bază de la care vom porni munca de schimbare.

Conștientizările pe care le avem astăzi, bazate pe mesajele pe care le vom primi din partea Universului, ne pot tulbura, ne pot da o stare de nervozitate, mai ales dacă ne vom uitat înapoi şi vom vedea cât de mult timp am stat în aceste tipare. De aceea, este important ca astăzi să ne păstrăm calmul, să nu ne mai întristăm de trecut, ci să ne bucurăm de ceea ce am înţeles acum, în prezent şi care ne poate ajuta să avem un viitor mult mai frumos.

Să folosim rugăciunea pentru a domoli "focul interior" şi să ne păstrăm starea de calm necesară pentru a începe să lucrăm pentru noi.

La prima vedere avem un nou drum care ni se deschide în faţă. În realitate, el a fost mereu acolo, dar filtrele tiparelor l-au ascuns mereu de noi. Acum, Universul consideră că a venit momentul să pornim pe el. 

Ce decizie luăm? De noi depinde.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Un comentariu:

  1. O pasiune demna de admiratie si practicata cu multa responsabilitate!
    Felicitari !!! ramin surprinsa de meticulositatea si de bogatia informatiilor impartasite!!!

    RăspundețiȘtergere