vineri, 11 ianuarie 2019

11.01.2019


Probleme dintre noi, oamenii, apar, de cele mai multe ori din lipsa comunicării, pentru că fiecare se închide în colțul său și așteaptă ca celălalt să-i dea dreptate sau cel puțin, să nu cedeze în fața celuilalt.

Este posibil ca, în anumite privințe să avem dreptate, însă celălalt, nu neapărat  să nu recunoască, ci pur și simplu, să nu vadă unde greșește. 

De aceea, este nevoie să existe un dialog permanent, bineînțeles, atât cât este posibil.

Ne apropiem de finalul unei zile care asta a vrut să ne transmită, atât prin culoarea de pe centrul mandalei, prin numărul provocării, cât și prin numărul vibrației sale, pentru că am avut o provocare pe unsprezece, care ne-a dat bătăi de cap în privința modului în care ne gestionăm viața și cum reușim să o stăpânim, să o înțelegem, dar și o vibrație a zilei de șase, care ne cheamă întotdeauna la meditație și introspecție. 

Ceea ce avem de înțeles sin această configurație de astăzi este tocmai comunicarea, pentru că fie vorbim despre o dispută cu o persoană sau pur și simplu de nevoia de a primi un sfat de la cineva care ne poate ajuta, toate acestea au ca și numitor comun comunicarea, dialogul, schimbul de opinii și energii cu o altă persoană. Iar ceea ce face comunicarea cel mai bine este să ne conecteze cu ceilalți, să ne ajute să ne simțim ca parte din ceva măreț, scoțându-ne astfel din izolare sau autoizolare. 

De aceea este și temută pentru că mulți se simt expuși și li se pare că sunt ”dezbrăcați”, în realitate nefiind altceva decât fricile lor de a nu li se descoperi adevărata față, adevăratul caracter, adevăratele intenții, pentru că turcoazul de pe centru ne provoacă întotdeauna la a vedea adevărul, chiar dacă nu ne place, punând în lumină iluziile pe care le-am creat sau în care am intrat și care, în lumina adevărul, se ridică precum aburul, lăsând loc realității așa cum este ea.

Și, ca o concluzie a acestei zile, comunicarea este întotdeauna de preferat izolării, așa cum adevărul este de preferat minciunii, iar dacă încă nu putem comunica sau nu putem spune adevărul, atunci să ne uităm mai adânc în interiorul nostru, pentru că problema este la noi.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu