marți, 22 ianuarie 2019

22.01.2019


Dacă ieri am făcut un prim pas în ceea ce privește iubirea de Sine, astăzi facem pasul cel mare, asta dacă și dorim, pentru că nu putem fi obligați să facem lucruri pe care nu dorim să le facem pentru noi înșine. Universul are răbdare cu fiecare să învețe să se aprecieze.

Spuneam că ieri am făcut primul pas, respectiv construirea limitelor, pentru că așa cum o hidrocentrală, pentru a funcționa, are nevoie de un bazin cu apă, iar această apă este, de obicei obținută prin realizarea unui baraj care să împiedice apa să se mai împrăștie în toate părțile și să se strângă într-un singur loc, așa și noi avem nevoie să punem, laolaltă, energia noastră, strângând-o din toate părțile în care am risipit-o tocmai pentru a putea avea mai multă forță în acțiunile pe care le întreprindem. A spune ”NU” și a ne mai ocupa și de noi înșine nu sunt mofturi, sunt etape pe drumul evoluției personale.

Și, dacă ieri am reușit să facem lucrurile de mai sus, astăzi vom lucra la ceea ce înseamnă concret iubirea de Sine, stabilindu-ne priorități în funcție de ceea ce dorim să facem, în funcție de modul în care dorim să evoluăm, iar aceste priorități să ne aibă pe noi în prim-plan.

Suntem într-o zi de vibrație opt, ceea ce înseamnă că Universalul ne trimite o doză mare de curaj care să ne ajute în luarea deciziilor, important este ca noi să le luăm și să ne ținem de ele, să nu dăm înapoi la primul test pe care îl primim.

Avem provocarea credinței astăzi, atât în Divinitatea și în ajutorul pe care ni-l dă, dar mai ales în puterea pe care noi o avem și în capacitatea că putem obține ceea ce ne-am propus. Dacă este nevoie, să stăm în fața oglinzii și să ne spunem că putem până când se satură și oglinda de noi și o să ne spună ”OK, m-ai convins și pe mine!” Ni se pare un exercițiu prea copilăresc sau demn doar de filme? Să nu uităm că stăm față în față cu noi, așa că de ce ne-ar fi rușine de noi înșine? Pentru că, de fapt, asta se întâmplă, ne este rușine de ceea ce vedem în oglindă, iar turcoazul de pe nivelul doi de astăzi ne cheamă fix la a vedea realitatea așa cum este ea, de a ne vedea pe noi în oglindă așa cum suntem, așa că ar fi bine să ne uităm acolo până când ne obișnuit cu imaginea pe care o vedem și nu mai căutăm să întoarcem capul într-o parte.

Și, pentru că lucrurile par frumoase acum, la început de drum, iar entuziasmul este și el ridicat, ar fi bine să păstrăm o amintire a acestor lucruri, punând, pe hârtie, ceea ce simțim în legătură cu aceste inițiative, tocmai pentru a avea un reper atunci când lucrurile nu vor mai părea chiar așa de roze și când avem tendința de a da înapoi, de a renunța, de a ceda șantajului emoțional, de a ne lăsa copleșiți de toate gândurile negative.

Dacă încă nu am făcut lucrurile să se întâmple în viața noastră, nu este din cauză că nu am putut, ci din cauză că nu ne-am propus, iar dacă ne-am propus, nu am lucrat suficient de mult pentru a trece peste obstacolele interioare și pentru a deveni un obicei pozitiv, pentru că a determina manifestarea lucrurilor este nevoie să devină un obicei, un obicei de succes.

De noi depinde!

Să fim atenți la intuiția astăzi pentru că are mesaje importante pentru noi și să fim atenți și la nervozitate și să trecem cu calm peste ea, să nu o lăsăm să ne domine!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu