joi, 24 ianuarie 2019

24.01.2019

Interesantă zi ne propune Universul astăzi! Putere pe cuvânt într-o zi cu provocare tocmai pe comunicare și cu o vibrație de zece.

Să le luăm pe rând, zic! În primul rând avem centru mandalei care ne aduce putere de rugăciune, dar și putere pe cuvânt, ceea ce vine în ajutorul ultimelor zile, în completarea a ceea ce am spus despre iubirea de Sine, pentru că astăzi, pe de o parte, prin rugăciune, putem cere Universului instrumentele necesare pentru a realiza ceea ce ne-am propus, asta dacă trecem peste orgoliul minții care nu vrea să facem acest lucru, iar pe de altă parte, prin puterea pe cuvânt pe care o primim astăzi putem să ne motivăm în ceea ce vrem să facem, să ne spunem noi, dar și celorlalți, cuvinte încurajatoare, care să ne ajute să ne ridicăm vibrația și să ne dăm mai mult curaj, să ne motivăm mai mult.

Curajul lui zece, vibrația zilei, ne ajută să trecem peste barierele de comunicare, atât cu ceilalți, fie verbal, fie în scris, cât și peste barierele pe care ni le-am creat în comunicarea cu Divinitatea. Este încurajată mai mult comunicarea indirectă, cea prin scris, așa că ar fi bine să ne așezăm să scriem, iar aceea ce avem de scris sunt două scrisori. 

Prima scrisoare este una motivațională, către noi înșine, în care să ne prezentăm punctele forte și modul în care le putem valorifica, darurile cu care am venit, dar și modul concret în care putem trece peste punctele slabe, pentru că, din păcate, de cele mai multe ori, noi vedem punctele slabe ca fiind acolo undeva ca niște sperietori de care ne temem constant fără a căută să mergem către ele și să vedem cum sunt ele în realitate.

Cea de a doua scrisoare are ca destinatar pe Dumnezeu, iar în ea îi scriem modul în care vedem, în prezent, relația pe care o avem cu el. Este nevoie să fim foarte cinstiți cu noi înșine în această scrisoare pentru că El oricum știe ce sentimente avem la adresa Sa. Scrisoarea în sine ne ajută pe noi să ne vedem sentimentele, mai bine spus să scoatem la suprafață acele lucruri care ne blochează să avem o relație armonioasă cu El.

Avem provocarea lui șase astăzi, ceea ce ne poate da confuzie, mai ales dacă nu reușim să ne echilibrăm. Puțină mișcare fizică ne-ar fi de ajutor și ne-ar permite să ne reechilibrăm. important este să nu cădem în scenarii mentale și când observăm că acest lucru începe să se întâmple, să spunem câteva rugăciuni pentru a reechilibra mentalul.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu