miercuri, 23 ianuarie 2019

23.01.2019


O zi plină de creativitate ni se deschide astăzi în față și ea vine în ordinea firească a ultimelor zile, în care ne-am curățat Sufletul și ne-am acordat o importanță mai mare prin prisma iubirii de Sine. 

În momentul în care ne consolidăm limitele și știm clar cine suntem și ce vrem, atunci Sufletul nostru se simte încrezător să iasă în aura noastră și să se manifeste mult mai puternic, exprimându-și astfel creativitate. 

Este modul în care El își exprimă bucuria interioară, manifestându-se, asemenea unui copil, prin joacă și creație. Acum, în această stare, Sufletul nostru este la potențialul său maxim și îi este cel mai ușor să creeze pentru că totul vine natural, ca stare firească și simte că nu are limite în a explora și a se bucura. De aceea este bine să-i dăm, astăzi, Sufletului nostru posibilitatea de a face acest lucru, de a scoate la suprafață Creatorul din noi.

Exprimarea creativității este, în continuarea zilelor trecute, un semn evident de iubire de iubire de Sine, pentru că ne dăm voie să fim noi înșine, să fim veseli, să ne bucurăm, să ne întoarcem la copilul interior.

Fie că modelăm plastilină, pastă Fimo sau argilă, fie că desenăm, pictăm sau sculptăm sau facem grafică pe calculator, fie că tricotăm sau croșetăm, fie că scriem sau facem fotografii, fie că ... este foarte important să ne dăm voie să creăm, să ne dăm voie să aducem bucurie, atât nouă cât și celor care beneficia de munca noastră, pentru că, în final aducem vindecare. Nu degeaba tiparul creativității de pe mandală este format din rozul mentalului și portocaliul vindecării, pentru că, pe lângă vindecarea mentalului nostru ne aducem vindecare prin ceea ce ce facem, prin faptul că scoatem din interior anumite aspecte care se vor exprimate și rezolvate. 

Unde mai punem că, prin vibrația cu care noi realizăm creația noastră, cei care vor beneficia de ea vor fi tocmai cei care au nevoie de vibrația respectivă și care vor vindeca anumite aspecte interioare ale lor. 

Este clar că Universul are planul Său în ceea ce privește viața pe această planetă, de aceea ne cheamă să facem lucrurile la un anumit moment și într-un anume mod, pentru că atunci, undeva este nevoie de creația noastră impregnată cu vibrația pentru a ajuta la vindecare, iar dacă noi nu o facem ratăm un anumit moment. 

Sufletul nostru știe mai bine, de aceea ni se face dor, dintr-o dată, să creăm ceva, să ne manifestăm într-un fel, pentru că Universul a dat apelul pentru creații pe o anumită frecvență, iar noi putem fi printre Creatori. Nimic nu este întâmplător în acest Univers și niciun om, oricât de neînsemnat se crede, are rolul său de Creator în acest puzzle, cu condiția să și-l accepte și să-l manifeste.

De noi depinde ...

Beneficiem de vibrația lui nouă astăzi, ceea ce ne aduce multă intuiție și ghidare, iar tot ceea ce avem de făcut este să ascultăm de ea și să-i dăm curs prin creația noastră, prin modul în care noi ne exprimăm.

Provocarea noastră de astăzi este cinci, ceea ce înseamnă că dacă vrem să ne echilibrăm este nevoie să facem mișcare fizică, să mișcăm energiile în interiorul nostru și în jurul nostru, obținând astfel mai multă claritate în gândire și în simțuri.

Să dăm, așadar, o șansă Creatorului din noi să se exprime și să transpună, în lucruri concrete, mesajele pe care Universul ni le transmite!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu