luni, 14 ianuarie 2019

14.01.2019

Încă o zi de mov pe mijlocul mandalei, anunțând încheierea micului ciclu de cinci zile, în care ne-am confruntat cu tot felul de provocări, un fel de școală rapidă, chiar dacă nu a fost prea mult pe placul nostru. Să fim cinstiți cu noi înșine și să vedem de câte ori am avut provocarea să facem lucruri care nu ne-au făcut plăcere pentru ca, în final, să se dovedească că ne-a plăcut foarte mult să le facem, chiar dacă la început nu știam unde să mai fugim, doar-doar reușim să ne ascundem de ele.

Universul s-a dovedit, întotdeauna, un regizor de succes care a știut, de la bun început cum va evolua scenariul, dar mai ales punerea lui în acțiune, luând în calcul inclusiv posibilitățile infinite prin care se puteau manifesta ”actori”, având tot timpul grijă să facă mici corecții și ajustări, să introducă personaje noi astfel încât, la final să iasă un ”film” frumos.

Privitor la ziua de astăzi, ea vine cu provocarea lui cinci, a echilibrului, așa că multe dintre acțiunile noastre sunt legate de acest echilibru. tot ceea ce facem se manifestă astăzi în interiorul acestei legi. Chiar și informațiile pe care le aflăm pot contribui, dacă știm să le folosim, la aducerea echilibrului în viața noastră.

Mișcarea fizică ne poate ajuta să ne găsim echilibrul la nivelul corpului fizic, așa că dacă nu ați făcut-o până la această oră, nu este încă târziu, mai ales că efectele sale se pot întinde pe o perioadă mai îndelungată de timp.

În privința provocării de pe de mandală, această are legătură cu comunicarea indirectă, despre care am scris mai multe ieri, în sensul că este nevoie să ne dăm voie să exprimăm ideile care ne vin pentru a le face cunoscute și celorlalți.

Vibrația zilei este nouă, ceea ce înseamnă o capacitate mult mai puternică de a vedea și înțelege și lucrurile care nu pot fi percepute cu ochiul fizic. Înseamnă că avem o intuiție mult mai puternică și că înțelegem mult mai clar jocul vieții, iar acest lucru combinat cu provocarea noastră de astăzi, ne cheamă să fim un canal de comunicare prin care Universul să se manifeste și prin care să transmită informația și celorlalți. Poate nu avem acum curajul să comunicăm și celorlalți această informație, dar este bine să o scriem undeva, de unde să o putem accesa atunci când avem nevoie de ea sau să o dăm mai departe atunci când am căpătat curajul necesar.

Ar fi bine, astăzi, precum și în celelalte zile în care apare, să nu trecem cu ușurință peste configurația movului pe centrul mandalei, pentru că nu este nevoie ca de fiecare dată să se întâmple o revoluție, dar în schimb, de fiecare dată poate aduce conștientizări care ne pot ajuta să mergem mai departe, să ne ajute să avansăm tot mai mult în călătoria pe care o facem.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu