joi, 3 ianuarie 2019

3.01.2019


Energia iubirii vine să atenueze din provocările pe care le avem, zilele acestea, referitor la mintea noastră negativă și la tiparele și programele pe care le rulează.

Este nevoie să înțelegem că, oricât ne-am strădui să gestionăm lucrurile numai prin prisma mentalului, nu vom reuși, pentru că acolo este o lume limitată și care caută să ne țină și pe noi în această limitare. De aceea expresia des folosită ”mă chinui să găsesc o soluție” este reală, pentru că chiar ne chinuim să găsim o rezolvare care, în niciun caz, nu poate fi găsită acolo unde o căutăm noi, adică în mintea noastră.

De aceea este nevoie să coborâm în Sufletul nostru, acolo unde lucrurile sunt interconectate cu Universul și cu infinitatea Sa și unde soluția poate apărea cu ușurință, tocmai pentru că vine dintr-o infinitate de soluții.

Universul este iubire, așa că noi de ce ne-am strădui să fim altceva? Așa cum sunt evenimente la care, dacă dorim să participăm este nevoie de o anumită costumație, așa și aici, dacă vrem să ne conectăm la această imensitate de iubire este nevoie să intrăm tot cu iubire, iar odată intrați vom avea acces la o multitudine de informații care ne pot ajuta în evoluția noastră. Totul este să avem încredere că ne ajută și să ne dăm voie să le primim.

Energia iubirii vine astăzi să ne ajute să ne consolidăm limitele, pentru că vine într-o zi de vibrație șapte, ceea ce ne cheamă la construirea de limite puternice, în interiorul cărora să ne putem dezvolta. De asemenea, ea vine să ne răscolească și tiparele de auto-limitare pe care le avem, iar acest lucru ne poate face să ne simțim agresați.

Ca provocare, pe mandală, avem comoditatea care este tot o formă a neiubirii de Sine, pentru că altă explicație nu există atunci când nu facem lucruri pentru noi și pentru evoluția noastră, cu toate că avem timp.

Să ieșim în natură astăzi și să facem cunoștință cu copacii, să-i îmbrățișăm și să ne dăm voie să primim iubirea Mamei-Pamânt, care ne poate ajuta să ne împământăm și să ne curățăm emoțional. 

De asemenea, în funcție de cât de curat este Sufletul nostru, creativitatea noastră este stimulată să dea viață unor noi idei și produse. 

Sper ca acum, la început de an, să înțelegem rolul de motor pe care Sufletul nostru îl are în viața noastră, faptul că prin El determinăm lucrurile și tot prin El are loc și EVOLUȚIA noastră, pentru că acolo, în El, găsim legătura cu Divinitatea. Așa cum avem grijă ca hainele noastre să fie curate, așa să avem grijă și ca Sufletul nostru să fie curat.

De noi depinde!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu