miercuri, 16 ianuarie 2019

16.01.2019


Vindecarea de astăzi vine într-o zi cu vibrație duală, de unsprezece sau doi, ceea ce permite fiecăruia dintre noi să aleagă nivelul la care dorește să  facă vindecarea, în funcție de cât de mult poate sau cât de mult își asumă.

De asemenea, ziua de astăzi ne aduce provocarea limitelor, a stabilirii lor, pentru a putea crește. Suntem chemați să ne vedem de provocările noastre și să învățăm să ieșim din cele ale celorlalți, tocmai pentru a avea timp și pentru noi, pentru evoluția noastră și pentru a nu ne mai plânge că noi niciodată nu avem timp.

Energia vindecătoare de astăzi ne cheamă să ne scuturăm de tot ceea ce nu ne mai folosește și care, datorită faptului că s-au tot adunat, au început să fie din ce în ce mai grele pentru noi. Nu putem fi asemenea unui cățel lățos în blana căruia s-au tot strâns tot felul de gheomotoace, făcându-l să se deplaseze greu și având, totodată, un aspect neplăcut.

Chiar dacă, în cazul nostru, aceste lucruri agățate de noi nu se văd cu ochiul liber, în schimb se văd efectele lor, cum ar fi postura noastră, cum ar fi starea noastră de spirit, cum ar fi modul în care ne raportăm la viață de zi cu zi, dar mai ales modul în care răspundem la provocări. 

Avem galbenul pe nivelul doi, ceea ce înseamnă că avem de muncit cu noi înșine, iar movul indică faptul că Universul sprijină, din plin, această muncă, mai ales că este una de transformare, de curățare, de evoluție.

Să ne dăm voie să primim această energie vindecătoare, dar mai ales să-i dăm voie să aducă vindecare în interiorul nostru, chiar dacă această vindecare se poate lăsa cu lacrimi sau cu renunțări la anumite obiceiuri sau stiluri de viață. Până la urmă, pentru că noi suntem pe o cale de evoluție spirituală, toate aceste elemente care apar în viața noastră au un rol temporar și este nevoie să le lăsăm să plece atunci când nu ne mai sunt utile, permițând astfel altora să vină și să ne ajute.

Să fim atenți la tiparele mentale care ies la suprafață și care caută să ne țină blocați într-o anumită stare! Să fim atenți și la lucrurile care se cer vindecate în domeniul credinței și al relației cu Divinitatea!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

2 comentarii:

  1. buna ziua. foarte frumos articolul. eu ieri am creat o mandala din hartie cu tehnica quilling. ce.mi puteti spune despre ea? o puteti vedea pe pagina mea. multumesc. va doresc o zi curcubeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Arata foarte frumos ceea ce faceti. Ieri, in interpretarea mandalei, m-am concentrat pe partea de vindecare, dar tiparul de pe centrul mandalei (nivelul 1 si 2) sunt si tipar de artist, asa ca v-a inspirat bine.

    Continuati cu tehnica de quilling, daca va face placere si cautati sa va dezvoltati mai mult.

    Apropo, poate va ganditi sa va faceti si mandala personala prin tehnica de quilling. Aveti nevoie doar de romburi ... multe romburi - 468. De generat, o puteti genera aici http://www.birthdaymandala.com/. Introduceti data dvs. de nastere si vedeti cum arata. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere