vineri, 25 ianuarie 2019

25.01.2018


Astăzi ne deschidem către comunicare, către a da informația mai departe, mai ales că experiența ultimelor zile a fost una intensă și din ea am învățat multe, iar acum este momentul să-i ajutăm și pe alții să învețe din experiența noastră.

Suntem într-o zi de vibrație dublă, unsprezece sau doi, dar și într-o zi cu provocare pe șapte, pe limitele noastre. Și, din toată această configurați este nevoie să alegem ceva, respectiv un traseu prin care să ne gestionăm această zi, iar fiecare o va face în funcție de lecțiile pe care le-a învățat sau nu, de temerile pe care le-a stăpânit sau nu, de limitele pe care și le-a creat sau nu.

Unsprezecele din vibrația zilei ne aduce înțelegerea anumitor aspecte din viața noastră, cele pentru care este nevoie să ne ridicăm deasupra lucrurilor, să le privim de sus pentru a înțelege lucrurile în ansamblu, așa că dacă astăzi avem momente de contemplare, de introspecție, de visare, chiar cu ochii deschiși, să ne dăm voie să le trăim, pentru că ele ne pot aduce acele informații care să facă legătura între tot ceea ce știm până acum, aducând toate aceste informații într-o sinergie care ne este benefică.

Comunicare de astăzi de pe centrul mandalei ne cheamă să dăm informația mai departe, să o transmitem și celorlalți, pentru a reuși să declanșăm, și în ei, acele forțe și conexiuni care să-i ajute să ajungă cel puțin la rezultatele noastre. De aceea, Universul sprijină comunicarea astăzi, pentru că prin comunicare ne ridicăm reciproc și are loc evoluția noastră, atât ca indivizi, cât și ca societate în ansamblu. Tăinuirea informației nu este pe placul Universului, pentru că și noi, la rândul nostru, am beneficiat de informații pe care alții au ales să le dea mai departe în loc să le țină ascunse.

Și, cu cât vom face mai des acest lucru, cu cât vom accepta mai des rolul de canal prin care Universul să-și transmită cunoașterea pe Pământ, cu atât vom accesa mai ușor informațiile pe care suntem pregătiți să le înțelegem, iar societatea este pregătită să le primească.

Singurul nostru obstacol de astăzi este mintea noastră, mai ales dacă o lăsăm să coboare în zona fricilor, amplificând energia lor negativă.

Energia iubirii este pe nivelul doi și ne ajută atât în înțelegerea lucrurilor, mai ales dacă această înțelegere se realizează de la nivelul Sufletului, dar și în a da mai departe informația, făcând-o ușor de recepționat pentru Sufletele care o primesc.

Să fim atenți la intuiții și să căutăm să ne ridicăm deasupra oricăror gânduri negative care ne apar, pentru că ele oricum vin, dar depinde de noi și de intenția noastră dacă dorim să rămânem în zona lor sau să le lăsăm să treacă.

Și, să nu uităm că într-un loc poate fi doar un anumit tip de energie la un moment-dat, respectiv fie pozitivă, fie negativă, iar intenția noastră este cea care decide ce vrem să punem acolo, așa că dacă anumite aspecte din viața noastră experimentează anumite vibrații de joasă frecvență este din cauză că acolo încă nu ne-am manifestat o intenție clară ca în acel loc să aducem o frecvență ridicată, fie că nu ne-am dat voie, fie că nu am știut cum. Acum, de la nivelul lui unsprezece, ridicându-ne deasupra tuturor iluziilor, le putem vedea efemeritatea și putem observa cum, prin intenția noastră putem schimba lucrurile în mai bine, iar acest lucru, dacă l-am înțeles, ar fi bine să ni-l reamintim mai des.

Avem dreptul să fim fericiți, însă mai este nevoie să și vrem acest lucru.

De noi depinde ...

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu