joi, 17 ianuarie 2019

17.01.2019


Ce ne place să facem? Facem ceea ce ne place? Cât de mult ne iubim și ne respectăm pe noi înșine astfel încât să ne dăm voie să facem ceea ce iubim? Avem curajul să abordăm lucrurile în alt fel decât cel abordat de toți ceilalți? Avem curajul să fim diferiți astfel încât, prin exemplul nostru, să-i încurajăm și pe alții să fie diferiți? 

Sunt întrebări incomode, dar este nevoie să ni le adresăm, oricât de enervant ar fi răspunsul la ele. De fapt, nu răspunsul în sine este enervant, ci faptul că el vine să ne arate că nu suntem în regulă și ne pune în față o oglindă în care nu întotdeauna dorim să și vedem ce este acolo.

Astăzi avem iubirea pe centrul mandalei, dar această iubire, pe lângă faptul că vine să ne mângăie în mod plăcut, vine să ne și ajute să conștientizăm niște lucruri, chiar dacă nu întotdeauna sunt plăcute, dar care au nevoie să fie conștientizate pentru a putea merge mai departe.

Provocarea zilei de astăzi este opt, ceea ce ne poate aduce, în față, anumite frici ale noastre. Energia iubirii, dacă o manifestăm, ne va ajuta să înțelegem și să acceptăm acele frici, să înțelegem că sunt părți dezechilibrate din noi care, de-a lungul vieților anterioare ne-au dat bătăi de cap și care, acum, în această perioadă de deschidere spirituală și de cunoaștere, se cer acceptate și vindecate, pentru că cel mai rău lucru în cazul fricilor este confruntarea cu ele ca și cum ar fi un dușman din exterior pe care este musai să-l învingem. Dacă rămânem însă, în zona mentalului, în privința fricilor, vom lupta cu ele ca și cu un dușman, însă dacă vom lucra cu ele de la nivelul Sufletului atunci vom putea învăța și lecțiile pe care aceste frici ni le aduc.

Avem comunicarea pe nivelul doi, care ne aduce și capacitatea de a vedea lucrurile în adevărata lor lumină, iar acest lucru înseamnă că nu mai putem ține lucrurile ascunse, mai ales în privința fricilor pe care le avem, fiind mult mai bine pentru noi, nu neapărat confortabil în acest moment, să vedem adevărul așa cum este el, fără vreo urmă de cosmetizare.

Avem provocarea scrisului astăzi, așa că îl putem folosi ca un aliat puternic în ceea ce privește lucrul cu fricile noastre, descriind cât mai detaliat fiecare frică pe care o simțim, ceea ce o face să iasă la suprafață și să poată fi cunoscută mai bine.

Pe nivelul doi al mandalei de astăzi avem provocarea credinței, în primul rând a credinței în noi înșine, că suntem în stare și că putem face lucrurile să se întâmple. Este un bun moment să începem să nu ne mai comparăm cu alții, pentru că fiecare are lecția lui pe o anumită intensitate.

Cea de a doua parte a provocării credinței este cea în Divinitate și în ajutorul pe care Ea ni-l dă, cu condiția ca noi să îi dăm voie și să îl cerem. 

Vibrația zilei de astăzi este trei, ceea ce ne aduce multă bucurie și speranță, așa că munca noastră de astăzi cu fricile nu are de ce să ne sperie ci, mai degrabă, să ne impulsioneze să o facem mai des, pentru că rezultatele finale vor fi peste așteptări.

Să ne fie de folos!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu