luni, 28 ianuarie 2019

28.01.2019


Întotdeauna este o binecuvântare atunci când avem două nivele de mov pe centru mandalei, pentru că ele vin să ne aducă, mult mai clar decât în alte zile, mesajele Universului, chiar dacă noi nu suntem, întotdeauna, de acord cu aceste mesaje. 

Pentru astăzi, ghidarea Universului se concentrează pe înţelegerea şi rezolvarea celor trei provocări pe care le avem, respectiv comoditatea, care blochează nivelul doi al mandalei, relaţia cu Universul şi cu ghidarea şi provocarea lui zece din numerologia zilei. Să le luăm pe rând.

În primul rând comoditatea este marea problemă a perioadei acesteia, pentru că, de multe ori, avem idei extraordinare, dar pe care, din păcate, le pierdem pe drum până să ajungem să le concretizăm. Pur şi simplu ne lălăim pe acest drum al materializării acestor idei, ne pierdem în amănunte şi fie nu mai realizăm nimic concret, fie rezultatul este unul slab pentru că nu ne-am concentrat pe ceea ce avem de făcut şi am lăsat tot felul de elemente din exterior să ne disturbe şi să ne devieze de la traseu.

Pe de o parte, este vorba de iubirea de Sine pe care încă nu am reuşit să o avem în totalitate şi care să ne ajute să ne definim priorităţile, care să ne ajute să spunem "NU" la solicitările celorlalţi. 

Pe de cealaltă parte, sunt obiceiurile noastre, pentru că ne-am învăţat să facem mai multe lucruri deodată, risipindu-ne astfel energie în zeci de direcţii, obosind foarte repede şi nefiind eficienţi în ceea ce facem. Multitasking-ul este bun la calculatoare, nu la oameni. 

Pentru fiecare acțiune pe care o facem este nevoie ca creierul nostru să se adapteze acelei acţiuni, iar trecerea de la una la alta într-un mod rapid nu facem decât să-l solicite foarte mult într-un interval scurt de timp. De aceea este nevoie să acordăm timpul cuvenit oricărei activităţi tocmai pentru a ne permite adaptarea la ea.

Cea de a doua provocare de astăzi este tocmai relaţia cu Universul şi fuga de ghidarea Sa, pentru că, de ce să nu recunoaştem, ne deranjează să aflăm că lucrurile pe care noi le făceam într-un anumit fel, de fapt, le făceam greşi. Însă tocmai atunci când realizăm acest lucru, cu supărarea de rigoare, care vine de la orgoliu, tocmai atunci putem începe să le schimbăm. 

Spuneam că supărarea vine de la orgoliu, pentru că Sufletul nostru nu se va supăra niciodată să comunice cu Universul, ca să nu mai spunem că, de fapt, la nivelul Sufletului, noi ştiam că lucrurile nu sunt făcut bine, numai că nu ne-am dat voie să ascultăm şi vocea Sufletului.

Dacă am privi toate aceste discuţii cu Universul ca pe o binecuvântare, atunci nimic din ceea ce ni s-ar transmite nu ne-ar mai deranja şi am primi cu multă iubire toată această ghidare care, în final, este doar spre binele nostru.

Cea de a treia provocare, cea din numerologia zilei, are în vedere momentele în care suntem stresaţi şi modul în care ne diminuăm puterea şi ne desconsiderăm pe noi înşine. Ghidarea Universului de astăzi ne ajută să trecem peste aceste momente, să ne reconsiderăm atitudinea faţă de noi înşine, faţă de puterea noastră şi ne cheamă să coborâm în Sufletul nostru, să ne dăm voie să medităm o perioadă acolo tocmai pentru a dizolva toate aceste emoţii negative care s-au adunat. Numai aşa putem să ne redobândim propria strălucire şi să revenim la traseul de pe care am fost deturnaţi.

Şi pentru că vibraţia zilei este cinci, iar noi astăzi avem provocare pe mișcare, ar fi bine să facem ceva mişcare fizice, tocmai pentru a ne redobândi echilibrul de care avem nevoie în viaţă.

De noi depinde ...

Să ne fie de folos!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu