miercuri, 2 ianuarie 2019

2.01.2019


Înainte de a începe să discutăm despre mandala de astăzi,  aș vrea să ne oprim puțim asupra anului și lunii Ianuarie.

Pe mandala, structura pe care o dă anul este cea din partea de jos, acolo unde avem acel triunghi de mov, împreună marginile roșii care îl înconjoară și care se finalizează într-un romb de albastru închis. Ce înseamnă acest lucru? Că anul acest avem de lucrat cu energia creatoare, cea prin care dăm viață, fie că vorbim despre un copil sau despre un proiect. 

Fiecare dintre noi, în funcție de configurația cu care a venit la naștere, va trece prin acest test, care se va manifesta diferit ca intensitate și ca lecție de la un individ la altul. Poate că încă nu ne-am deschis de tot către a îmbrățișa rolul de creator sau încă nu ne asumăm independența sau poate refuzăm să înțelegem și să lucrăm constructiv cu energia sexuală. 

Acestea sunt doar câteva aspecte la care avem de lucrat în prezența acestei energii, iar refuzul de a lucra cu ea înseamnă că, de fapt, nu o lăsăm să treacă prin noi și îi opunem rezistență, nu o lăsăm să ne modeleze și nu ne dăm voie să învățăm de la ea. Orice rezistență pe care o opunem nu înseamnă decât consum de energie, iar acest consum de energie ne poate aduce stări de irascibilitate și de epuizare.

Energia creatoare ne este trimisă cu un scop, iar ceea ce avem noi de făcut este să ne jucăm cu ea și să o modelăm, să o transformăm. Cum spuneam și ieri este începutul de an și este bine să ne stabilim clar intențiile și proiectele atât cât putem, dar este foarte important să ne stabilim câteva linii generale după care să ne conducem viața, iar lucrul cu energia creatoare este unul dintre ele, indiferent de forma sub care lucrăm cu ea.

Gândiți-vă la anul acest ca la un antrenament, la fel ca în filmul Dr. Strange. Cu cât suntem mai deschiși cu atât vom reuși să ne armonizăm mai mult cu această energie și o vom putea modela mult mai ușor.

În plus, triunghiul acela de mov din partea de jos a mandalei simbolizează faptul că Universul ne sprijină pe tot parcursul acestui an încurajându-ne să lucrăm cu această energie, așa că, în acest an, dacă vrem să avem o relație mult mai puternică cu Universul va fi nevoie să lucrăm cu energia creatoare.

Însă marea provocare a lui 2019 este și mai interesantă. Dacă luăm orice mandală din 2019 și o comparăm cu cea similară din 2010, vom vedea că singura diferență dintre ele este acel triunghi mov din partea de jos, care în mandalele din 2010 era alb. Ce înseamnă acest lucru? Că încheiem un ciclu, că ceea ce nu am rezolvat în 2010 se va întoarce pentru a fi rezolvat în 2019, că ni se mai dă o șansă, că dacă atunci nu am învățat să lucrăm cu energia creatoare, avem șansa să o facem acum.

Să fim încrezători în acest an și să ne folosim mai mult înțelepciunea, dar și intuiția, pentru că acel triunghi de mov care se adaugă acestui an ne cheamă la ascultarea intuiției și la comunicarea cu Universul.

Din punct de vedere numerologic, anul acest ce aduce darul lui zece, ceea ce ne dă mai mult curaj și ne împinge să dăm 110% din noi în orice proiect pe care îl vom iniția. Combinat și cu destinul lui trei, ne aduce mai multă pozitivitate și încredere în noi înșine, în forțele noastre și în ajutorul pe care Universul este dispus să ni-l ofere dacă îl cerem.

Pentru luna Ianuarie, provocarea este coborârea în zona Sufletului, pentru a lucra cu energia pe care o avem acolo, pentru a ne activa creativitatea și a ieși astfel din zona minții și a tiparelor mentale. Dacă vrem să schimbăm lucrurile în jurul nostru este necesar să lucrăm de la nivelul Sufletului nostru.

În privința mandalei de astăzi, ea ne aduce energia vindecătoare care să ne ajute să trecem peste blocajele noastre noastre interioare, mai ales că provocarea zilei este tocmai lucrul cu energia creatoare, așa că chiar dacă este a doua zi din an și unii încă se mai odihnesc ar bine să începem să ne lucrăm cu această energie și să o modelăm în ceea ce simțim noi că avem de făcut.

Pe lângă provocarea lunii, despre care am scris mai sus, avem provocarea zilei de astăzi care ne cheamă la ieșirea din zona minții negative, de la a ne bagă sub alții și la a ne asuma drumul nostru și forța noastră interioară.

Avem mare provocare pe iubirea de Sine tocmai pentru a ne reaminti că de aici pornește motivația noastră și pentru a putea determina este nevoie să ne menținem sus această motivație.

Vibrația zilei este șase și acest lucru ne dă putere de rugăciune, dar și de meditație, de introspecție. Totodată, puterea noastră de vindecare este accentuată astăzi, așa că fie că o direcționăm către noi, fie către ceilalți, efectele vor fi mult mai puternice astăzi.

Să ne fie de folos această informație și să avem curajul să o punem în slujba obiectivelor noastre!

De noi depinde!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu