miercuri, 30 ianuarie 2019

30.01.2019

Astăzi este o zi în care ne întoarcem către noi înşine, în care ne consolidăm limitele pentru a putea ne crea cadrul necesar creşterii noastre, luându-ne înapoi energia de oriunde am lăsat-o să se risipească.

Ne "strângem jucăriile" dar nu pentru a pleca ci pentru a le inventaria şi a ştii pe ce putem miza mai departe.

Avem diverse daruri de care nici nu suntem conştienţi sau pe care le folosim în folosul altora, nicidecum al nostru. Acum este momentul să începem să punem aceste daruri în slujba noastră, să le adunăm în jurul nostru tocmai pentru a putea beneficia de ele, pentru că ne-au fost date în scopul creşterii noastre. Tot ceea ce avem de făcut este să ne punem ordine în gânduri şi în planuri, pentru că cu unele programăm, iar cu celelalte concretizăm, aşa că sunt necesare, în egală măsură şi unele şi celelalte.

Avem provocarea galbenului pe mandală, aşa că este momentul să ne uităm puţin la modul în care ne gestionăm timpul şi efortul, chiar dacă fugim de această activitate tocmai pentru că ne-ar deranja ceea ce am găsi acolo, dar acesta nu este un motiv să nu ne implicăm. Cu cât conştientizăm mai devreme lucrurile cu atât este mai bine pentru noi, deoarece ne vom gestiona mult mai bine timpul în viitor, având astfel timp pentru ceea ce avem de făcut cu adevărat.

Turcoazul de pe centrul mandalei ne cheamă la a vedea realitatea aşa cum este, nu aşa cum vrem noi să o vedem, ne cheamă să vedem adevărul şi să ieşim din iluziile pe care singuri ni le-am creat.

Este o mandală cu mult verde, plus că suntem şi într-o zi de treizeci, aşa că pentru a putea da mai multă forţă acţiunilor noastre este necesar să ne curăţăm Sufletul, dar şi timusul, să ne recâştigăm bucuria vieţii, locul de unde ne luăm motivaţia. Poate ne găsim timp să mergem să îmbrăţişăm un copac şi să-l lăsăm să ne cureţe.

Provocarea zilei este pe trei, chemându-ne să fim atenţi la ceea ce gândim, mai ales la gândurile negative pe care le rulăm în cap, să evităm să ne agăţăm de ele şi să le contracarăm prin gânduri pozitive, prin schimbarea stării interioare fie cu muzică, fie cu un film motivaţional etc.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu