vineri, 18 ianuarie 2019

18.01.2019


Frumoasă mandală ne aduce ziua de astăzi! Însă și mesajul este pe măsură, pentru că avem o zi de tipul ”Toma necredinciosul” pus față în față cu necredința sa.

Pe de o parte, pe mijlocul mandalei, în totă splendoarea sa, se lăfăie mentalul, asemenea unui rege pe un tron mare, însă această lăfăială este una mai mult impusă, mai bine zis auto-impusă, pentru că ea ascunde o sumedenie de frici și neîncrederi pe care mentalul nostru le are.

În special, încrederea și credința sunt temele la care are el de răspuns astăzi, pentru că este confruntat cu inelul acela de albastru. 

Astăzi, mentalului nostru i se dă o lecție în ceea ce privește credința, pentru că el este cel care, de multe ori, atunci când Sufletul se bucură și este optimist în privința viitorului, a ceva ce simte că se poate întâmpla, mentalul este cel care vine și are grijă să trăncănească încontinuu că nu va fi așa, căutând să facă Sufletul să se răzgândească și să renunțe. De aceea este bine să ne păstrăm intuiția de fiecare dată când ne aduce un mesaj important și să începem să acționăm în direcția indicată de ea, mai ales că astăzi avem provocare chiar pe ascultarea ei.

Vibrația zilei este patru, ceea ce ne aduce multă înțelepciune, cu condiția să rămânem într-o stare de calm și introspecție, să nu dăm curs scenariilor mentale care circulă în număr mare prin capul nostru. Este bine să le lăsăm să treacă așa cum au și venit, adică repede. Acest lucru ne ajută să trecem și peste provocarea zilei, de nouă, care ne poate da probleme în a înțelege lumea exterioară, mai ales dacă nu rămânem centrați în interiorul nostru.

Pe de cealaltă parte, pe nivelul doi, avem vindecarea, ea împreună cu albastrul închis fiind cele două energii care ajută mentalul de astăzi să înțeleagă rolul credinței și al comunicării cu Divinitatea, faptul că rămânând într-o stare permanentă de credință ne permite o legătură mult mai puternică cu Universul și cu planurile Sale în ceea ce ne privește pe noi.

Energia vindecătoare ajută mentalul de astăzi să se concentreze mai mult pe partea creativă, să se exprime prin forme, culori, scris etc. În acest demers ne ajută și tiparul de artist de pe nivelele doi și trei, așa că tot ceea ce avem, de făcut este să dăm curs impulsurilor noastre creative și să le permitem să se concretizeze. Având în vedere că avem atât de mult albastru, creativitatea noastră ar putea avea legătură chiar cu partea religioasă.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu