miercuri, 9 ianuarie 2019

9.01.2019


Este prima zi din 2019 în care avem ”fir direct” cu Universul, de aceea este foarte important să rămânem deschiși la mesajele pe care le primim, pentru că ele sunt acolo de ceva timp și ne așteaptă să le conștientizăm și să le integrăm în existența noastră.

Este o zi în care ne este mult mai facil să facem ”download” la aceste informații, dacă dorim, pentru că odată acceptate și asumate ele încep să lucreze și să ne transforme.

Este o zi cu provocare pe nouă, dar deschiderea în fața Universului și a informațiilor sale ne va ajuta să trecem ușor peste această provocare, ne va ajuta să ne înțelegem mai bine viața și să dăm la o parte iluziile care ne creează ziduri de netrecut și situații imposibil de rezolvat, pentru că totul este, de fapt, numai în mintea noastră și în percepția pe care o avem asupra lumii înconjurătoare, prin prisma tiparelor învățate sau moștenite.

Acceptarea adevărului ne va ajuta foarte mult astăzi, mai ales că odată cu el vor cădea și iluziile care ne blochează, iluzii apărute tot din nevoia noastră de a ”îndulci” lucrurile și de a nu accepta realitatea.

Pe nivelul trei avem iubirea, dar și rezolvarea relației cu Divinitatea, mai ales dacă suntem ”certați” cu Dumnezeu. Cel mai interesant este să atunci când întreb pe cineva dacă este certat/ă cu Dumnezeu, pentru că așa apare pe mandala personală, inevitabil apare răspunsul ”Nu! În niciun caz!”. Iar la următoarea întrebare ”Cât de des discutați?” răspunsul este ”Foarte rar! Că nu vreau să-l mai încarc și cu problemele mele.” 😀😀😀

Așa că dacă încă mai gândim în modul acesta, dacă încă nu vorbim prea des cu El, ca să nu-l deranjăm, este nevoie să ne mai gândim dacă problema este la El sau la noi. Pentru că atunci când vrem neapărat să facem ceva, de obicei, facem. Așa că dacă vrem neapărat să vorbim cu El, se poate. Dacă vrem ...

Poate am fost trimiși la întrupare și nu ne place acest lucru pentru că era așa de bine acolo sus, pe norișori (să sperăm că nu în cazan), iar acum stăm supărați pe El și pentru orice lucru rău care ni se întâmplă Îl găsim vinovat pe El și menținem permanent acestă stare de separare, în loc să ne deschidem și să vedem de ce anume ne-a trimis aici și ce anume dorește să învățăm sau ce anume dorește să facem? Sau poate stăm supărați pe El pentru că a îngăduit altor persoane să ne facă rău, în loc să vedem ce anume am învățat din acest rău, să vedem partea pozitivă și să ne învățăm lecția, că poate prin acel rău ne-am plătit datorii mai vechi și acum ne-am eliberat și putem merge mai departe. Și lista poate continua.

Indiferent care este motivul supărării, acest motiv este numai la noi și ar fi bine dacă am ieși din starea aceasta de supărare care, în realitate, nu ne ajută la nimic și am trece în cealaltă stare, cea de deschidere și de comunicare. 

Din starea de  deschidere către Divinitate, de comunicare, de colaborare, putem înțelege mult mai bine planurile Universului cu noi înșine sau, cel puțin, avem mai multă încrederea în Inteligența Universului.

Este o zi în care să încep să dăm iertare, în primul rând nouă înșine, apoi celorlalte persoane, o zi în care să facem pace cu noi înșine și cu ceilalți, mai ales că astăzi, vibrația zilei este patru care ne aduce multă înțelepciune, pentru că este numărul neutralității minții, al echilibrului. Dar, mai presus de toate, este o zi în care să ne împăcăm cu Dumnezeu și să ne dăm voie să primim ghidarea Sa.

De noi depinde ... 

Merkaba de astăzi se formează pe roșu, ceea ce înseamnă că ni se activează toată cunoașterea trecută legată de modul în care știm să gestionăm relația cu energia creatoare, iar acest lucru ne permite să punem bazele unor proiecte noi, mai ales dacă informația pe care o primi este prin intuiție. 

De asemenea, exercițiile spirituale  pe care le facem ne pot aduce mai multă protecție și ne pot ajuta să ne întărim mai mult.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu