duminică, 6 ianuarie 2019

6.01.2019

Adevărul, în Lumina sa strălucitoare, domină ziua de astăzi, chemându-ne să-l vedem așa cum este, fără să îl mai ascundem, fără să mai fugim de El.

Suntem într-o zi de vibrație zece, care ne dă mult curaj în privința planurilor noastre de viitor, în privința deciziilor pe care le luăm, dar care, totodată, ne aduce față în față cu fricile noastre, cu ceea ce ne blochează, scoțând la suprafață, mai ales Adevărul pe care noi nu vrem să-l vedem, realitatea așa cum este ea și care nu bate cu cea pe care ne-am creat-o noi.

Este foarte important ca atunci când pornim la drum să o facem cunoscând și luând situația ca atare, fără a o cosmetiza prea mult doar-doar o fi pe placul orgoliului nostru. A ne minți pe noi înșine este mult mai periculos decât să fim mințiți din exterior, pentru că, atunci când suntem mințiți, cumva fie ne dăm seama, fie aflăm adevărul, însă când când ne mințim pe noi înșine, în realitate, nu ne mai dăm voie să mai aflăm acest adevăr și ieșim de pe drumul nostru, intrând pe un drum al iluziilor de tot felul care, chiar dacă la prima vedere poate părea frumos și îmbietor, în final, costul plătit pentru alegerea acestui drum va fi unul mare, iar trezirea la realitate, una bruscă.

Provocarea numerologică zilei este pe șase, iar acest lucru ne poate da multă confuzie, mai ales dacă ne stresăm, iar soluția pentru a putea ieși din confuzie este chiar acceptarea adevărului, pentru că în acel moment nu mai avem de ce să fim confuzi.

Universul ne sprijină astăzi să vedem adevărul, să-l acceptăm, chiar dacă ne dă peste cap lumea noastră, însă după ce lucrurile se vor așeza vom vedea provocările din alt punct de vedere și, cel mai important, vom scăpa de scenariile de la nivel mental, care își au rădăcina în iluziile cu care ne-am îmbătat până astăzi.

De noi depinde!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu