marți, 15 ianuarie 2019

15.01.2019

Astăzi simțim să facem ceva, să schimbăm ceva, numai că ne lipsește inițiativa, pentru că avem tendința de a sta prea mult în a cântări lucrurile, blocând astfel startul, demararea, materializarea.

Este nevoie de planificare, dar este nevoie și de acțiune concretă, mai ales că suntem într-o zi de vibrație zece, care ne aduce mult curaj, dar și viziune, numai că este nevoie să acționăm în direcția viziunii fără a sta să trecem foarte mult lucrurile prin partea noastră mentală, pentru a le găsi toate minusurile posibile.

De multe ori, chiar dacă lucrurile nu par a fi în cea mai bună ordine, Universul ne cheamă să acționăm, să trecem la treabă, pentru că, pe parcurs, pe măsură ce ne confruntăm cu ele, vom reuși să le înțelegem mai bine și să dăm la o parte obstacolele din calea noastră.

Ce avem de făcut astăzi? În primul rând, avem rugăciunea pe nivelul doi, așa că ar fi indicat să io folosim, pentru a trece peste mentalul din colțurile celui de al doilea nivel, pentru a-l calma și a nu mai fi precum un cui în talpă.

În al doilea rând, după ce ne-am limpezit mintea, este momentul să dăm voie intuiției să-și spună cuvântul. Având în vedere că este o zi cu galben pe mijloc, ghidarea noastră va veni, cu precădere, în zona muncii, a activităților de tot felul, a afacerilor și banilor. Vom primi tot felul de idei pe care mai bine le-am nota decât să le dăm, la o parte, crezând că nu sunt bune pentru noi, pentru că mai târziu, să ne adresăm veșnica întrebare: ”Eu ce am de făcut în viață?”

Dacă printre intuițiile pe care le avem se numără și cele legate de vindecare, a noastră sau a celorlalți, atunci să le dăm curs, chiar de astăzi, pentru că este nevoie să ne ocupăm de acest domeniu, iar mâine toată ziua va fi sub semnul vindecării.

De asemenea, să fim atenți la minciunile pe care ni le spunem și din care nu ieșim sau nu vrem să ieșim. Ele sunt un obstacol mare în calea noastră, mai ales că ne creează tot felul de iluzii care ne țin blocați să nu vedem adevărul.

Și, în al treilea rând, este timpul trecerii la acțiune, chiar dacă această acțiune înseamnă pași mici acum. Este important momentul demarării, dar și modul în care continuăm să menținem ritmul activității. 

Și încă ceva, este momentul inițiativelor personale, fără a mai așteptat vreo comandă din partea cuiva, pentru că este timpul să intre fiecare pe drumul său, cel pe care are de mers, nu cel pe care îl vor alții pentru el. Vibrația lui zece la acest lucru ne cheamă, însă, care de fiecare dată, numai de noi depinde!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu