sâmbătă, 1 iunie 2019

1.06.2019


Suntem în prima zi a celei de a doua perioade speciale din an şi continuăm în maniera începută ieri, respectiv cu învăţarea, numai că astăzi, pe lângă învăţare, mai adăugăm şi jocul, pentru că învăţarea fără joc este precum mâncarea fără sare.

Dar la care joc ne referim? La cel cu mingea? La cel din spatele blocului? Sunt şi acelea partea din viaţa noastră şi sunt frumoase, însă jocul despre care vreau să vorbim este cel al vieţii, al înţelegerii regulilor sale pentru a ştii cum să jucăm cât mai bine.

Cu cât observăm mai atent jocul vieţii, cu începem să-l înţelegem mai bine, cu atât ne familiarizăm mai uşor cu regulile sale şi știm cum să ne desfăşurăm existenţa în interiorul acestor reguli. Când înţelegem regulile jocului ştim clar cum ne poziţionăm şi ceea ce vrem să facem, ştim clar ce este permis şi ce nu, ştim clar cum să cerem şi ce anume să cerem, dar mai ales ce facem cu ceea ce am cerut. Când înţelegem regulile jocului suntem pe val şi înţelegem cum să-i folosim energia pentru a ne duce acolo unde avem nevoie. Când înţelegem regulile jocului nu ne mai putem plânge că soarta este crudă cu noi.

Suntem într-o zi de vibraţie zece care ne aduce mult curaj, mai ales în a lua deciziile pe care le-am tot amânat, iar înţelegerea jocului vieţii poate fi una dintre ele. Suntem, de asemenea, într-o zi cu provocare pe unu, care ne cheamă să ne ascultăm mai mult Sufletul, să ieşim din zona logicii şi să dăm voie creativităţii să se manifeste.

Creativitatea este şi ea la un nivel ridicat, iar tot ceea ce avem de făcut este să o punem la treabă, să o folosim pentru a ne putea exprima cât mai bine.

De asemenea, galbenul din mandala de astăzi este o provocare pentru noi, dar modul în care alegem să ne mişcăm ne poate aduce sprijinul Universului, pentru că astăzi Universul ne sprijină cu condiţia să începem, să demarăm, nu să aşteptăm să o facă alţii pentru noi.

Să fim atenţi la intuiţia care ne poate aduce conştientizări mari astăzi, dar şi la modul în care folosim mentalul! Poate reuşim să evităm tiparele mentale negative!

Urmează o perioadă de nouă zile cu multe conştientizări, cu condiţia să ştim să trecem peste mentalul nostru, să ştim să ne deschidem în faţa Universului şi a informaţiilor pe care ni Le trimite. Să dăm mai încet sonorul minţii şi să o învăţăm să asculte!


În privința lunii iunie, provocarea noastră principală va fi mentalul, iar modul în care vom reuşi să-l educăm este prin curăţarea, cât mai des, a chakrei şase, restabilind echilibrul, ajutând astfel hipofiza să funcţioneze normal şi aducând, totodată, o îmbunătăţire a fluxurilor energetice pe meridianul pericardului (dând astfel mai multă siguranţă inimii), dar şi meridianului trei focare sau triplu încălzitor, ceea ce ne va ajuta să ne echilibrăm mai mult din punct de vedere termic, reuşind astfel să gestionăm mult mai bine relaţia cu frigul şi căldura.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu