joi, 6 iunie 2019

6.06.2019

Că această zi este una specială nu mai este nicio urmă de îndoială, însă când vorbim de zilele speciale din mandale, de obicei, avem în vedere două nivele complete, iar cel de al treilea în formare. Astăzi, în schimb, avem trei nivele complete, iar cel de al patrulea în formare, ceea ce înseamnă că încărcătura energetică a acestei zile este una mult mai mare, iar tot ceea ce vine astăzi ca şi informaţie va produse transformări majore în interiorul nostru, cu condiţia să ne şi deschidem în faţa acestor informaţii, altfel nu vom face decât să consumăm şi mai multă energie opunându-ne lor.

Este o zi cu mare putere de vindecare, dar şi cu o rezistenţă ridicată la vindecare. Este o zi în care ne regândim poziţia faţă de spiritualitate şi faţă de tot ceea ce înseamnă comunicarea cu Divinitatea, precum şi rolul pe care noi alegem să îl jucăm în această viaţă.

Atât vibraţia zilei, cât şi provocarea, sunt pe şase, care înseamnă numărul meditatorului, al persoanei care se roagă, al vindecării, de aceea spuneam că putem alege vindecarea şi tot ceea ce rezultă din ea sau o putem bloca.

Este o zi plină de conştientizări. O zi în care punem cap la cap multe informaţii, în care primim confirmări la lucruri pe care le simţeam, dar pe care nu ştiam să le explicăm. Ne vom trezi cu informaţii din trecutul nostru, asta însemnând şi vieţile anterioare, care vor ieşi la suprafaţă şi vor face sens pentru noi şi evoluţia noastră. Acele lucruri pe care le simţeam, astăzi le vom şi conştientiza, iar dacă le şi asumăm şi avem curajul să le dăm mai departe, atunci vom produce, prin ele, salturi evolutive atât în interiorul nostru cât şi al celor care vor beneficia de ele.

Cu cât ne deschidem mai mult astăzi, cu atât vor fi mai mult conștientizări, de aceea este nevoie să dăm voie energiei să lucreze, să căutăm să nu mai opunem rezistenţă, să lăsăm să se facă Voia lui Dumnezeu.

Spuneam că este o zi cu încărcătură spirituală foarte mare, însă este una care va cerne lucrurile. Va fi asemenea unui prag, pe care alegem, sau nu, să îl trecem, însă în niciun caz nu putem sta cu uşa deschisă întrebându-ne dacă să intrăm sau nu. Nu putem sta, în acelaşi timp, pe peron şi pe scara trenului. Pur şi simplu nu mai merge. Avem de ales şi dacă noi nu ne decidem la timp, s-ar putea să ratăm ocazia de a ne urca în tren.

De asemenea, energia zilei va determina multe spirite să-şi aleagă dacă vor continua sau nu această viaţă, dacă vor să o trăiască la fel până acum sau vor să aducă schimbări majore în viaţa lor, dacă vor să evolueze sau nu.

Este una din zilele care poate aduce soluţii rapide la diversele probleme pe care le avem, în care ne putem trezi că anumite situaţii, care păreau că nu se mai rezolvă, dintr-o dată să-şi găsească soluţionarea, de aceea, acolo unde nu vedem o rezolvare să cerem să se facă Voia lui Dumnezeu.

Totodată, este o zi în care putem alege să ne ridicăm din tiparele de neiubire de Sine, putem pur şi simplu să le aruncăm la fel cum aruncăm o haină veche. Pur şi simplu a venit momentul să ne îndreptăm către noi, către evoluţia noastră, către viaţa noastră, către misiunea noastră. Este momentul să ne scuturăm de toto ceea ce am adunat, de tot bagajul pe care ni l-am pus în spate şi să ne luăm înapoi libertatea la care singuri am renunţat.

Ar fi bine să ne găsim momentul nostru de meditaţie astăzi, pentru că vom primi tot felul de informaţii, chiar dacă, în acest moment, nu ştim ce să facem cu ele.

În concluzie, este o zi a pragului, iar decizia este la noi. Numai la noi!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu