vineri, 21 iunie 2019

21.06.2019

Apropo de albastrul de pe centrul mandalei de astăzi, l-am apelat pe Dumnezeu cu câteva întrebări şi, ghiciţi ce? A răspuns imediat. Răspunsurile mi-au venit foarte repede. O stare de linişte şi pace m-a cuprins şi chiar am simţit cum mă curăţ de diverse gânduri şi stări, pe care, recunosc, eu le produsesem.

Discuţia cu Dumnezeu, dacă alegem să o avem, şi să refer aici la adevăratul sens al unei discuţii, prin care chiar dorim să aflăm răspunsuri la întrebările noastre, este ca o meditaţie, pentru că interiorizându-ne şi făcând abstracţie de lumea exterioară, putem astfel să Îi înţelegem mai bine răspunsurile, mai ales că nu o facem în principal cu minte, ci cu Sufletul, dând voie acelei informaţii să intre în noi şi să declanşeze procesele subtile de schimbare, de transformare, de evoluţie.

În momentul în care ne deschidem în faţa lui Dumnezeu şi alegem să discutăm cu el, de fapt, noi dăm voie Universului să ne binecuvânteze cu energiile sale, iar prin răspunsurile pe care le primim înţelegem de ce avem nevoie de schimbare şi de evoluţie şi înţelegem necesitatea lor şi locul lor în viaţa noastră nu ca pe ceva ce nu am făcut şi o să fim pedepsiţi pentru acest lucru şi ca pe ceva ce este bine să facem pentru viaţa noastră. Nu ne mai punem ţărână în cap, care este, de fapt, apanajul Ego-ului, ci înţelegem să facem ca să ne fie mai bine şi înţelegem să dăm mentalul mai încet şi să ascultăm şi vocea Sufletului.

Avantajul discuţiei cu Dumnezeu este că avem în faţa noastră, dacă vreţi să o exprimăm astfel, un partener de discuţie care nu are nevoie de tehnici de NLP ca să ne înţeleagă mai bine, deoarece discuţia cu el, chiar dacă pare că se poartă la nivelul minţii, de fapt, se poartă la nivelul tuturor structurilor noastre.

Sa fim atenţi la mesajele pe care le primim astăzi şi să lăsăm informaţia să pătrundă în structurile noastre.

Să căutăm să trecem peste comoditate şi să acţionăm, pentru că numai aşa putem primi sprijinul Universului, care preferă acţiunea în locul comodităţii.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu