marți, 4 iunie 2019

4.06.2019

Pentru astăzi, avem lecţia creaţiei, a modului în care utilizăm energia pe care Universul ne-o dă pentru a concretiza planurile şi proiectele pe care dorim să le realizăm.

Avem în faţă un fier înroşit în foc pe care îl putem transforma după cum dorim, numai că este nevoie să ne mişcăm într-o anumită perioadă de timp, pentru că altfel se răceşte. Este asemenea proverbului "Bate fierul cât este cald!"

De multe ori ne trezim cu o asemenea forţă şi nu ştim ce să facem cu ea, nu ştim cum să o folosim şi, din păcate, nici nu căutăm să învăţăm. O asemenea  forţă, dacă nu este pusă la lucru va căută să iasă în exterior pentru că altfel simţim că explodăm, că nu ne mai putem controla. Simţim nevoia să refulăm pentru că suntem asemenea unei oale sub presiune la care s-a înfundat ştuţul de evacuare a aburului.

Şi atunci, ne enervăm, în loc să punem mâna să iniţiem un proiect care ne-ar consuma energia respectivă. Începem să avem un comportament sexual hiperactiv, cu mai multe partenere (şi simultan câteodată), în loc să folosim energia respectivă pentru o activitate fizică ce ne poate aduce consacrarea într-un anumit sport sau împrăştiem această energie sexuală oriunde în loc să o reţinem şi să o transmutăm în forme superioare de energie.

Roşul pe centrul mandalei nu este un blestem, la fel cum mov pe centru mandalei nu este întotdeauna o binecuvântare. Fiecare culoare are latura ei de lumină, dar şi cea de întuneric. Ceea ce avem noi de făcut este să le înţelegem pe amândouă, fără a ne fi teamă de una dintre ele, pentru că numai aşa putem să ne cunoaştem mai bine şi putem ştii ce să facem cu forţa pe care o avem.

Roşul pe centru mandalei, pe lângă latura sa de creator, de a da şi a aduce viaţă, este totodată şi transformator, pentru că prin energia pe care o posedă, are forţa necesară să transforme lucrurile, să cureţe energiile joase şi să le transforme în energii de vibraţie ridicată, aşa cum focul topeşte metalul ruginit şi îi permite turnarea sa în diferite forme care dau noi piese.

Roşul este deschizător de drumuri pentru că are forţa necesară să "ardă" ceea ce este vechi şi să "spargă" barierele cutumelor, numai că pentru a face aceste lucru are nevoie de un ţel, de o direcţie spre care să se îndrepte şi de o ţintă pe care să o atingă, iar aceste lucruri, de cele mai multe ori, este nevoie să şi le definească singuri. În momentul în care nu o fac, pur şi simplu sunt asemenea unui vas în derivă, iar energia aceasta se tot acumulează şi începesă pună presiune din interior.

Pentru astăzi, este nevoie să ne ascultăm intuiţia, deoarece ea ne aduce soluţii către care să ne îndreptăm şi către care să ne orientăm energia interioară.

Vibraţia zilei este patru, la fel şi provocarea noastră de astăzi, aşa că vom pendula între diferite idei, atâta timp cât nu ne concentrăm pe una anume, în special pe cea pe care am primit-o prin intuiţie. Este foarte important să ne păstrăm înţelepciunea pe care patru ne-o aduce şi să căutăm să nu dăm curs nervilor şi situaţiilor tensionate. Să căutăm să rămânem cât mai calmi şi vom avea mai mult de câştigat. Este un test la care este supusă înţelepciunea noastră astăzi.

Să ne folosim şi de bleul de pe nivelul doi şi să demarăm un proiect artistic sau creativ sau poate chiar să începem să scriem ceea ce avem de scris!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu